Naiset: Suuseksin antaminen on alentavaa

Yleisesti tunnustettu totuus on, että miehet rakastavat suuseksiä. Sen sijaan kaikki naiset eivät juurikaan välitä sen antamisesta. Helmen kyselyn mukaan 20 prosenttia naisista ei anna suuseksiä mielellään – lue, miksi!

Kumpaan ryhmään kuulut: Hyväiletkö mielelläsi suullasi miestäsi – vai paneudut käsipelin saloihin suusi sijaan? Miksi suuseksin antaminen ei innosta? Tai miksi suhtaudut siihen intohimoisen kiihkeästi? Mitä sinä saat siitä?

Näihin kysymyksiin vastasi osa Helmen naislukijoista viikkokyselyssä, jonka aiheena oli suuseksin antaminen miehelle. Vastauksia kertyi yhteensä 850 kappaletta. Valtaosa äänestäneistä (noin 70 %) antoi mielellään kumppanilleen suuseksiä, kun taas viidennes vastaajista (20 %) pysytteli kaukana suuseksistä.

Suuseksi alistaa naista

20 prosenttia äänestyksen vastaajista kertoi pysyttelevänsä mieluummin kaukana suuseksistä. Osa koki miehen sukupuolielimen likaisena, osan mielestä taas suuhun ei kaivattu mitään ylimääräistä. Monen vastauksessa toistui ajatus siitä, että suuseksi oli jonkinlainen keino naisen alistamiseksi. Lue, alta, miksi naiset eivät halua antaa suuseksiä!

– Annan sitä liikaa, enkä kuitenkaan saa itse mieheltäni juuri ollenkaan minkäänlaista huomiota, vaikka olen sitä jopa pyytänyt.

– Penis nyt vain on ällöttävä, vaikka olekin heteronainen.

– Maistuu pahalle ja tuntuu epämukavalta. Varsinkin, kun joka kokemuksessa miehet haluavat katsoa tapahtuman. Koen, että he katsovat minua alaspäin ja miettivät, että olen kyllä kokenut parempaakin. Ahdistaa!

– Minua ei viehätä miehen elin sillä tavalla. Koen miehen elimen epäpuhtaaksi ja ahdistaa saada sellainen suuhuni. Ja se tukehduttaa. En myöskään halua missään tapauksessa siemensyöksyä suuhuni, huh.

– En pysty edes käsittämään, miten joku voi nauttia siitä. Leuka meinaa krampata, oksettaa ja karvoja menee kurkkuun. Järkyttävää touhua.

– Semmoinen patukka saa vain yökkäämään. Vastenmielista pakkopullaa. Kuka nyt haluaa jonkun housuissa hautonutta elinta imeä? Hyi hitto!

– En pidä siitä, että suuhuni työnnetään mitään ylimääräistä. Yökkään jo pelkästä ajatuksestakin. Se ei vain ole minua varten.

– Vaikka rakastankin mieheni penistä ja sitä miltä se tuntuu, niin ei tulisi mieleenikään ottaa sitä suuhuni!

– En saa itsekään siitä mitään irti ja tulee halpa olo.

– En todellakaan! Se kuulostaa todella kuvottavalta ja naista alentavalta touhulta. Ei ole koskaan tarvinnutkaan. Kädet on luotu sitä varten.

– Suuseksin antaminen ei vain houkuta, ei edes saaminen. En vain pidä siitä, jotenkin se tuntuu tavallaan "alistavalta" eikä enää yhteiseltä nautinnolta. Mieheni haluaa joskus suuseksiä, mutta annan sitä hänelle vastahakoisesti. Tosin yritän päästä livahtamaan asiasta, jos vain mahdollista... Ei vaan ole minun juttuni.

Nautin, kun miehenikin nauttii

Suurin osa, 70 prosenttia, vastaajista vaikutti olevat sinun suuseksin suhteen. Osa koki sen antamisen kiihottavana, osa taas nautti huomatessaan kumppaninsa nauttivan. Vastauksissa muistutettiin, että suuseksin aikana mies on haavoittuvainen ja naisella on valta.

– Kyllä, koska haluan, että mieheni nauttisi mahdollisimman paljon. Kiihotun itsekin suuseksiä antaessani, kun tunnen mieheni nauttivan. Yleisen käsityksen mukaan monet kokevat sen alistavana, mutta näin ei todellakaan ole. Nainen on silloin tilanteen "herra" ja mies haavoittuvaisimmillaan. Tykkään ehdottomasti ja annan sitä pyytämättäkin. Takaa miehelleni voimakkaan orgasmin, vaikkei itse tuleminen päättyisikään suuseksiin.

– Rakastan tuottaa miehelle mielihyvää ja nautin itsekin suihinotosta. Se on mielestäni kiihottavaa, ja on ihana huomata, miten toinen nauttii! Teen sen hyvin mielelläni ja aina omasta alotteestani.

– Nautin itsekin suunnattomasti, kun saan tuottaa mielihyvää miehelleni – ilman vastapalvelustakin.

– Nautin siitä itsekin, joten miksi en antaisi? Hän pitää siitä, minä pidän siitä, ja kun olen hoitanut hommat, on hänen vuoronsa.

– Tietenki kyllä! Ihanaa nähdä ja tuntea, kun oma rakas nauttii. Ja tuntea, että pian tulee syöksy suuhun!

– Nautin, kun mies nauttii minun ansiostani. Ihanaa, ja minullahan on valta. Silloin nainen vie ja mies vikisee.

– Jo pelkästään se, kuinka paljon näen mieheni nauttivan siitä, saa minut pitämään sitä todella mahtavana.

– Annan, vaikka kiinnostukseni onkin kausittaista. Sillä saa miehen todella romanttiselle, eli himokkaalle tuulelle pitkäksi aikaa ja tuntee itsensä halutuksi. Selkeä parisuhteen piristäjä!

– Rakastan suuseksin antamista! Ihanaa nähdä, kuinka mies nauttii!

– Kyllä nautin! Ihana nähdä ja kuulla, kun mies oikein kiemurtelee nautinnosta. Samalla kiihotun myös itse! Totta kai miehen täytyy olla läheinen ja maistua hyvälle. Loppuun asti en kuitenkaan mene, vaan jatketaan sitten muilla tavoin.

– Suuseksin antaminen on ihanaa! Pidän siitä siksi, että rakastan katsoa, kun mieheni nauttii ja tilanne on kokonaan minun hallinnassani. Kiihotun itsekin valtavasti suuseksin antamisesta, joten se on hyvä esileikki molempien kannalta.

– Nautin siitä. Ihanaa, kun saan miehen täyden huomion!

– Tiedän saavani jossain vaiheessa paljon parempaa takaisin. Ja se on myös hauskaa, kun saa kiusoitella ja pitkittää toisen intohimoa.

– Totta kai. Se on tavallaan niin ihanan "likaista"...

– Suuseksi on hauskaa ja antaa selvästi miehelle suuren nautinnon. Tilanteesta on tällöin itsekin helppo nauttia.

– Olen aina nauttinut suuseksin antamisesta ja lisää vettä myllyyn laittoi kesäheila, jolla sain harjoitella rauhassa. Tämän harjoittelun jälkeen onkin tullut kehuja kaikilta

– Kyllä annan. Aluksi se oli tosi jännää, kun ei tiennyt tekeekö asiat oikein, mutta miehestä sitten huomasi, että kaikki sujuu. Nautin siitä siinä, missä muutenkin seksistä. Siinä nainen on itse ohjissa ja määrää tahtia!

– Mies sanoo sen tuntuvan todella hyvältä, mikä tuntuu tietysti minustakin hyvältä. Muutenkaan en pidä sitä epämiellyttävänä, itse asiassa se kiihottaa minuakin. Vaikutusta on varmasti myös sillä, että mieheni ei koskaan painosta, vaan minulla on aina sellainen olo, että voisin halutessani aivan hyvin kieltäytyä ilman minkäänlaista pelkoa seurauksista.

– En ymmärrä sitä, että joidenkin naisten mielestä suuseksi on naista alentavaa. Miten niin? Pitääkö se feminismi tunkea makuuhuoneeseenkin?

– Mieheni huolehtii puhtaudestaan, joten hänelle on kivaa antaa suuseksiä. Suuseksiin en suostuisi, jos mies ei huolehtisi hygieniasta. Suuseksi on paras keino saada mies huokailemaan nautinnosta, ja kyllä sitä pitkässä suhteessa varmasti arvostetaan.

Hyvä muistaa

Osa vastaajista antoi miehille hyviä vinkkejä suuseksin saamiseen: muista käytöstavat, huolehdi hygieniasta ja opi ymmärtämään, milloin nainen todella nauttii.

– Riippuu miehestä... Jos mies tunkee elintään kurkkuun ja painaa päätä alas on aika vaikea pitää ko. toiminnasta, kun tukehtuminen uhkaa ja muutenkin toiminta on naista alistavaa. Ex-miehelläni oli kuitenkin ihana elin ja käytöstavat. Nautin enemmän kuin koskaan suuseksin antamisesta. Hygienia, karvattomuus ja hyvät tavat toimivat.

– En nauti suuseksin antamisesta, jos miehen alapään hygienia on puutteellinen. Siitä on silloin nautinto kaukana. Lisäksi en anna laueta suuhun.

– En osaa päättää, annanko mielelläni vai en. Se on mielestäni inhottavaa, mutta silti tykkään siitä, kun saan mieheni nauttimaan niin kovasti. Annan suuseksiä muutenkin kuin vain miehen pyynnöstä, ihan vain sen takia, että vastineeksi saan sitä itsekin.

Tutustu Helmi-kauppaan!

Lue myös:


MTV3/Helmi

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja