Sensuellin suuseksin salat – näin hurmaat naisesi

Kun tutkijat kysyivät yliopisto-opiskelijoilta, kummasta he pakon edessä luopuisivat, yhdynnästä vai suuseksistä, kumpikin sukupuoli antoi hatkat yhdynnälle, kertoo Superseksiä -kirja. Lue, kuinka miellyttää naista suuseksin keinoin.

Tässä vinkkejä kuinka tie naisen sydämeen käy sensuellin suuseksin kautta.

Huipputrimmi

Yllytä naistasi lyhentämään tai vahaamaan liiat häpykarvat. Mitä vähemmän karvaa klitoriksen ympärillä on, sitä suurempi nautinto odottaa teitä molempia! Kun nainen hoitaa oman osuutensa, on miehenkin soveliasta ajaa partansa, ennen kuin mies alkaa nuohota alapäässä. Sänki naarmuttaa ja sattuu.

Ei päätä pahkaa

Odotus on kaikki kaikessa. Etene pikkuhiljaa pitkin naisen vartaloa: suukottele, näyki, nuole rintoja, vatsaa, reisiä – pane hänet odottamaan.

Huom! Naisen alapää ei tulisi haista epämiellyttävälle. Jos emätin haisee, kyseessä voi olla tulehdus tai sitten olisi syytä korjata ruokavaliota. Valkosipuli ei imeydy ainoastaan hengitykseen.

Lähtöasema

Anna naisen näyttää, mitä kielitekniikkaa hän haluaisi sinun käyttävän. Pyydä häntä nuolemaan kämmentäsi tavalla, jolla hän haluaisi sinun nuolevan häntä. Hän käyttää oletetusti koko kielen pintaa eikä vain sen jäykistynyttä kärkeä. Hän heiluttaa ja suihkii sitä hitain, laiskoin, laajoin liikkein.

Pidä peitossa

Pyydä naistasi jättämään pikkuhousut jalkaan ja nuole häntä aluksi kankaan läpi. Sen sijaan että riisuisit ne kokonaan pois, vedä ne sivuun.

Suun soittoa

Erota häpyhuulet toisistaan sormillasi, etsi naisen klitoris ja kosketa sen ympäristöä hellin, hitain, ylöspäin suuntautunein liikkein. Pidä kieli leveänä, älä käytä sen kärkeä! Anna kielen olla rento.

Seuraa ohjeita

Pyydä naistasi antamaan yksinkertaisia ohjeita, kuten "kevyemmin", "kovemmin", "juuri noin". Jos hän vetää päätäsi lähemmäs tai kohottautuu sinua vastaan, hän haluaa sinun muuttavan otteitasi kovemmiksi. Jos hän kiemurtelee poispäin, olet ollut liian raju tai nopealiikkeinen.

Vaihda puolta

Joidenkin asiantuntijoiden mukaan klitoriksen toinen reuna tuntee usein enemmän mielihyvää kuin toinen. Kokeile, pitääkö se paikkansa hänen kohdallaan: järjestä klitoris paremmin esille pyytämällä häntä taivuttamaan vasenta jalkaa polvesta, vetämään sitä sivulle ja suoristamaan samalla oikeaa jalkaa muun kehon suuntaisesti. Vaihtakaa sitten jalkaa.

Kirjoita rakkauskirje

Käytä kieltä kynänä ja "kirjoita" hänen klitorikselleen kirjan kirjaimelta lauseita, joita päähäsi pälkähtää. Sillä tavalla tulet vaihdelleeksi kielenliikkeitä etkä kiihota liiaksi vain yhtä kohtaa.

MTV3/Helmi

Lähde: Tracey Cox – Superseksiä

Kuvat: Shutterstock, Futureimage

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja