Naiset paljastavat: Tämä on miehessä kaikkein seksikkäintä!

Ryhmä naisia paljasti melko erikoisiakin asioita, jotka miehissä sytyttävät.

Se on selvää, että miehet saavat naiset joskus hieman sekaisin. Ei ihmekään, sillä miehissä on niin paljon erilaisia asioita, jotka saavat sukat naisten jaloissa pyörimään. MTV Lifestyle kysyi joukolta eri-ikäisiä naisia, mikä miehissä on kaikkein seksikkäintä.

Karvoja olla pitää

”Parransänki tai vähän pidempikin parta, jos se on muotoiltu. Sellainen on seksikäs. Ei siis harottava risuparta."

"Pitkä tukka tai surffitukka, eli ei ihan siili vaan sellainen pituus, mihin tuuli tarttuu, tummat kulmakarvat ja silmälasit. Niin ja nahkarotsi.”

”Se, kun mies tekee ruokaa tai korjaa jotain (onnistuneesti). Se on kuumaa. Tai jos se kutsuu minua nimellä. Tai sillä on sänki.”

”Navan alta lähtevä karvaviiva on seksikäs.”

”Kiharat hiukset!”

Tatuoinnit kiehtovat 

”Tatuoinnit! Koko käden sleeve. Se vasta on seksikästä! huh huh!”

”Hyvin hoidettu parta. Erityisesti yhdistettynä tatuointeihin.”

”Miehellä pitää olla tatuointeja, parta, karvotusta, koska paljas mies on liian pikkupoikamainen. Miehellä pitää olla myös vähän massaa. Hänen täytyy myös pukeutua rennosti.”

Huulet, hymy ja ääni

”Mies, joka katsoo minua suoraan silmiin ja hymyilee aidosti, siinä on jotain niin seksikästä. Tällaisessa tilanteessa on hankala olla suutelematta!”

”Hymyilevät silmät, jotka keskittyvät minuun.”

”Kauniit huulet.”

”Semmoinen puolittainen hymy, virne.”

”Mies, jolla on rauhallinen ääni.”

”Sellainen mies, joka minun kanssani ollessaan tai puhuessaan keskittää huomionsa minuun, niin että tiedän hänen näkevän ja kuulevan minut.”

”Parransänki voi olla miehellä todella seksikäs - sekä pysäyttävät silmät. Lisäksi matala, miellyttävä ääni voi tehdä miehestä superkuuman.”

Kroppa

”Mies, jolla on vahvat käsivarret, selkä ja kämmenet.”

”Seksikkäintä miehessä ovat jalat, eli vahvat reidet ja hyvin muodostuneet pohkeet, kaiken kruunaavat kapeat, kauniit nilkat. Ja koko pakettihan tietysti lähtee pyöreästä ja timmistä takapuolesta!”

”Mies, jolla on kauniit, sopivan lihaksikkaat kädet. Myös pitkät hoikat niin sanotut pianistin sormet ovat todella ihanat.”

”Semmoinen mies, jonka kainaloon haluaisi käpertyä. Voimakas ja turvallinen mies, jonka syleilyssä saisi olla kuin kukka kämmenellä.”

”Pitkä mies on todella seksikäs.”

Kokkaava mies ja paljon muuta

”Seksikästä on mies saunan tai suihkun jälkeen! Muutama hikikarpalo rinnuksilla, puhtaan raikkaana, hiukset vähän pörrössä!”

”Mies, joka kokkaa tai leipoo on todella seksikäs näky!”

”On todella seksikästä, jos mies uskaltaa olla täysin oma itsensä. Se, että häntä ei haittaa sanoa, että hän tykkää jostain melko erikoisistakin asioista, kuten esimerkiksi Paavo Pesusieni -piirretyistä. Onko mitään suloisempaa?”

”Mies, joka tuoksuu hyvälle!”

”Sellainen mies, joka tuntee itsensä ja on elämäänsä tyytyväinen, ei itseriittoinen vaan mukavalla tavalla itsestään varma.”

”Mies, jonka kosketus tai katse saa värisemään…”

”Sellainen, joka jostain syystä jää mieleen pyörimään.”

”SKEITTARIT, oikeasti, siis aikuiset miehet, jotka skeittaavat. Sitten sitä (syyllistä) hothothot-tunnetta tulee, jos niillä on vielä joku 3-vuotias mukula mukana, jota ne opettavat skeittaamaan.”

”Silmänisku, menen siitä saman tien ihan jumiin.”

”Mies, joka hallitsee herrasmiehen elkeet, on seksikäs. Hän esimerkiksi avaa ovia, pitää sateenvarjoa pään päällä, on ystävällinen vanhuksille ja lapsille.”

”Rusketus on todella seksikäs.”

”Univormut!” 

"Mies, jolla on sellainen vaarinpaita! Ja tietenkin ensimmäinen nappi auki. Voi elämä!"

"En tiedä mitään sen parempaa kuin mies, joka saa nauramaan."

Lue myös:

    Uusimmat