Naiset, huomio! Näin Barbie on valehdellut meille

Barbie on ollut ratsastaja, merenneito ja jopa Baywatch-pimu, mutta mainoksissa ei ole koskaan mainittu, että hänellä olisi kuukautiset, finni, akne, ahdistus tai jatkuvasti valuvat sukkahousut. Answers.com listasi, miten Barbie on huijannut meitä täydellisellä elämällään!

Elämä Barbie-nukkena on enemmän tai vähemmän täydellistä, aina.

Rahalla saa, ja rahaa saa helposti, ainakin Barbien mukaan. Hänellä on avoauto, hevosia, ihana talo ja vaatteita vaikka muille jakaa. Miten hän on rikastunut?

Ai niin: Barbiellahan on ollut kymmeniä ja taas kymmeniä ammatteja, joista hänelle virtaa rahaa. Hän on ollut jopa presidentti ja laskuvarjojääkäri! Barbien on siis täytynyt suorittaa noin kolmetoista tutkintoa vuodessa, jotta hän on päässyt sekä astronautiksi että olympiatason urheilijaksi.

Barbien ammatteja

 • Joogaopettaja
 • Hammaslääkäri
 • Jenkkiarmeijan upseeri
 • Uimaopettaja
 • Espanjan opettaja
 • Palomies
 • Eläinlääkäri
 • Arkkitehti
 • Astronautti
 • Kampaaja
 • TV-kokki
 • Valokuvaaja
 • Malli
 • Uutisankkuri
 • Rap-artisti
 • Tarjoilija
 • Prinsessa


Barbiella on ihana hevonen, jolla hän ratsastelee hiukset tuulessa hulmuten. Hevoselle voi myös syöttää porkkanan, ja sitä voi harjata. Barbie ei kuitenkaan koskaan lapioi lantaa tai saa oljenkorsia hiuksiinsa. Hevonen ei koskaan pukittele, eivätkä Barbien vaatteet sotkeudu mutaan.

Barbiella on elämänsä aikana ollut yli 40 lemmikkiä, jotka eivät mainoksissa koskaan riehu, sotke, syö sohvatyynyjä tai pissaa lattialle.

Ken tekee onnelliseksi?

Entäs se Ken sitten? Maailma kohahti, kun Barbie ja Ken "erosivat" vuonna 2004. Ken kuitenkin uusi lookinsa, ja suhdetta sytyteltiin uudelleen 2006. Pari päätyi takaisin yhteen. Mitä tästä opimme? Muokkaa ja muuta itseäsi, kunnes saat rakkautta! Emme suosittele tätä neuvoa kenellekään.

Barbien maailmassa onneen tarvitaan kuitenkin vain muovitukkainen lihasmöykky-Ken joka myydään muuten aina erikseen. Ken on aina puunattu, laitettu, täydellinen ja söpö, ei koskaan kaljuuntuva, pullea tai autorasvan tahraama.

Barbiella ja Kenillä ei vuosien sutinasta huolimatta ole lapsia. Kukaan ei koskaan tenttaa heiltä, koska lapsia tulee, eikö jo olisi aika. Todella realistista!

Barbiella on muuten myös sukulaisia, ja esimerkiksi neljä siskoa: SkipperStacieKelly ja Krissy. Barbie ei kuitenkaan koskaan tapaa perhettään tai vietä aikaa heidän kanssaan, eikä kärsi heidän loputtomista vierailuistaan tai äidin tenttaavista olethan-syönyt-puheluista.

Barbie ei ole vain blondi kaunotar; markkinoilla on myös esimerkiksi brunette-Barbie ja afrikkalainen Barbie, jotka kuitenkin ovat ulkoasultaan aivan yhtä laihoja ja täydellisiä. Barbien maailmassa ei ole ylipainoa, jenkkakahvoja, iho-ongelmia tai minkäänlaista yksilöllisyyttä.

Barbie painaa alle 50 kiloa

Barbien keho on ollut kuuman väittelyn kohteena vuosikausia. Saako ylilaihalta nukelta huonoja vaikutteita?

Jos Barbie olisi 175-senttinen, hän painaisi 49 kiloa. Paino käy ilmi Barbien vaa’asta, joka myytiin hänen oheistuotteenaan vuonna 1965. Vaa'an lukema oli asetettu 49 kiloon.

Vuoden 1963 Barbiella oli mukanaan ”Kuinka laihtua” -niminen kirjanen, jonka kannessa luki suurin kirjaimin vain "älä syö". Tosielämässä tällaisen kirjan kirjoittaja luultavasti potkaistaisiin ulos kustantamosta jo alkuvaiheessa.

Ihmisen kokoinen Barbie omistaisi 81-senttisen rinnanympäryksen. Hänen kaulansa olisi niin pitkä ja kapea, ettei oikeaksi ihmiseksi muuttunut Barbie voisi kannatella päätään pystyssä.

Barbie ei paineista huolimatta ole koskaan muuttunut kovinkaan paljon realistisemmaksi, vaikka hänen yliluonnollisen laihaa lannettaan onkin vuosien varrella levennetty. Hänen jalkansa ovat edelleen niin pienet, että ihmis-Barbielle koon 35 kengät olisivat liian suuret. Barbie myös käyttää lähes aina korkokenkiä.

Barbie ei vanhene

Barbie on ollut maisemissa vuodesta 1959. Hän täytti 50 vuonna 2009, eikä silti vanhene. Lisäksi hänen meikkinsä on aina täydellinen, sitä ei tarvitse levittää aamuisin uudelleen, eikä se karkaile juhlissa. Barbie myös nukkuu meikit kasvoillaan, eikä siitä synny hänelle minkäänlaisia ongelmia.

Ja oletko muuten huomannut, että kaiken sen ratsastelun ja avoautoilun jälkeen Barbien hiukset ovat aina täydelliset? Eikä niitä tarvitse edes pestä!

Lähde: Wikipedia, Answers.com

Lue myös:

  Uusimmat