Mainos

Naisen puutarhatonttu varastettiin – palasi vuoden kuluttua mukanaan uskomaton yllätys

Kun nainen huomasi pihaansa koristaneen puutarhatontun kadonneen, hän ei uskonut näkevänsä sitä koskaan uudestaan. Patsas oli kuitenkin ilmaantunut takaisin omalle paikalleen viime maanantaina, mukanaan valokuva-albumi.

Kanadalainen Global News -uutiskanava kertoo Bev Yorkin pistäneen viime syksynä merkille, että hänen puutarhaansa koristanut tonttupatsas oli varastettu.

Menetys ei jäänyt vaivaamaan naista. Hän kuitenkin hämmästyi löytäessään puutarhatontun omalta paikaltaan aiemmin tällä viikolla.

Sen lisäksi, että tonttu oli löytänyt tiensä takaisin Kanadan Victoriassa asuvan naisen pihalle, sillä oli mukanaan valokuva-albumi täynnä matkamuistoja.

– Näin asuntoauton lipuvan ohi ja ajattelin, että elämä voisi olla enemmän kuin sateessa kahlaamista, naapurin koirien pissapuuna toimimista ja saman maiseman tuijottelua päivästä toiseen, joten jatkoin haaveilua, albumin alkuun on kirjoitettu.

Albumissa on kuvia, joissa Leopoldiksi nimetty puutarhakoriste juo margaritoja Meksikossa, vaeltaa Grand Canyonin halki ja vierailee kymmenissä paikoissa matkan varrella.

York kertoo, ettei hänellä ole hajuakaan siitä, kuka oli ottanut Leopoldin mukaansa. Hän on kuitenkin iloinen siitä, että puutarhatonttu tuotiin takaisin.

– Se on suloinen tarina, nainen kommentoi.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.