Mainos

Kadonnut kissa löytyi yli 1000 kilometrin päästä kotoaan USA:ssa – omistajalla oma teoria

Viikkoja sitten kadonnut Lazarus-kissa teki varsinaisen Lasarus-tempun, kun se löytyi paitsi hengissä ja hyvinvoivana, myös yli tuhannen kilometrin päästä. Asiasta kertoo Miami Herald.

Kaksi vuotta vanha Lazarus-kissa katosi ennen kiitospäivää kotoaan pikkukaupungista Illinoisissa, kertoo Miami Herald. Kissa ei ilmaantunut päivälliselle toisin kuin kaikkina päivinä aiemmin.

Muutaman viikon päästä kissa löytyi kiertelemässä naapurustossa Raleighin kaupungissa Pohjois-Carolinassa – yli tuhannen kilometrin päästä kotoaan.

– Kysyimme, miten hän on sinne päätynyt, mutta Lazarus vastasi vain naukaisemalla, kissan omistaja vitsailee lehdelle.

Hänellä on kuitenkin oma teoriansa kissan matkasta: hän uskoo, että kissa olisi hypännyt alueella pistäytyneiden pohjoiscarolinalaisten metsästäjien autoon ja huristellut sen kyydissä valtaisan matkan.

Kissan hakemisesta road trip

On teoriassa mahdollista, että kissa olisi kulkenut jalan, mutta silloin sen olisi täytynyt juosta koko matka maksiminopeudella. Pelkkä automatka kissaa hakemaan kesti vuorokauden.

Vaikka automatka kesti vuorokauden, omistaja haki kissan. Hänellä ei ollut varaa maksaa Lazarusta lentokoneella takaisin, joten hän teki perheineen kissanhakureissusta road tripin.

Kissa löytyi mikrosirun avulla. Omistajalle soitettiin kissan löytöpaikasta.

– Upeita ihmisiä, hän kommentoi kissan löytäneitä Miami Heraldissa.

– He olisivat voineet olla hiljaa ja pitää hyvän kissan. Ihan kuin joku olisi löytänyt lompakon täynnä käteistä puistosta ja palauttaneet sen.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.