Mainos

Naisen piti jättää virtsanäyte – lähettikin purkillisen viskiä: ”Kun vastaus tuli, nauroin hyvin, hyvin paljon!”

Annica Blomstrandilta vaadittiin lääkärikäynnillä virtsanäyte. Näytteen lähettämisestä syntyi erikoinen saaga.

Annica Blomstrandilta vaadittiin lääkärikäynnillä virtsanäyte. Ruotsalaisnaisen vastaus vaateeseen johti outoon tapahtumakierteeseen, sillä Blomstrand lähetti erehdyksessä näytteeksi viskiä, kertoo Expressen-lehti.

Influenssan vuoksi lääkäriin hakeutunut Blomstrand unohti lähettää vaaditun virtsanäytteen, jonka hän oli saanut luvan suorittaa kotona. Tajuttuaan virheensä Blomstrand pakkasi ja lähetti purkin kiireessä, mutta havaitsi seuraavalla viikolla ruokaa tehdessään, että jääkaapista löytyi jotakin outoa – nimittäin virtsanäyte.

Hämmentävää tilannetta pohtiessaan Blomstrand tajusi lähettäneensä tohtoreille tutkittavaksi jotakin aivan muuta kuin piti.

Blomstrand oli välittömästi yhteydessä terveyskeskukseen, jossa reaktio oli epäuskoinen. Hulluus ei päättynyt tähän, sillä "viskitestin" tulos todella saapui myöhemmin postin mukana.

Tuloksissa todettiin, että näytteen sokeriarvot olivat epänormaalin korkeat, ja Blomstrandin tulisi pian tulla antamaan uusi näyte.

– Kun vastaus terveyskeskukselta saapui, nauroin hyvin, hyvin paljon, Blomstrand kuvaa.

Näyte testattiin, koska henkilökunta käsittelee näytteen siihen liittyvän ohjeistuksen mukaisesti. Viskin olisi voinut havaita hajusta tai mausta, mutta luonnollisesti nämä keinot eivät kuulu laboratoriotestaukseen.

Viski oli Blomstrandin muistin mukaan hyvää laatua.

***

1:45

Lähde: Expressen.se

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.