Naisen erikoinen kävelytyyli kiinnitti viranomaisten huomion – hameen alta löytyi 24 gerbiiliä

Ammattirikolliset salakuljettavat eläviä ankeriaita 2:07
Keväällä 2018 rikolliset yrittivät salakuljettaa myös eläviä ankeriaita, katso video operaatosta!

Taiwanissa otettiin kiinni nainen, joka yritti salakuljettaa maahan 24 gerbiiliä hameensa alla. Aiheesta uutisoi muun muassa Taiwan News.

60-vuotias nainen oli viime perjantaina palaamassa Kiinasta, Shijingista Taiwanin Kinmenin-saarelle, kun tulliviranomaiset pysäyttivät hänet.

Rajavartiolaitos teki Shuitoun satamassa rutiinitarkastuksia, kun nainen kiinnitti heidän huomionsa. Hän käveli oudolla tavalla ja käyttäytyi hermostuneesti.

Viranomaiset ottivat naisen sivuun, ja tekivät järkyttävän löydöksen, joka paljasti syyn naisen kummalliselle tavalle kävellä.

Naisen jalkoihin oli kiinnitetty 24 pientä pussia, joiden jokaisen sisältä löytyi gerbiili. Jalkojensa suojaksi nainen oli laittanut hameen.

Osa laajempaa rikosrinkiä?

Tulliviranomaisten mukaan nainen kertoi salakuljettaneensa jyrsijöitä ystävilleen, mutta hän ei kuitenkaan nimennyt viranomaisille näitä ystäviä.

Hän kertoi ostaneensa gerbiilit eläinkaupasta Kiinasta. Gerbiilien hinnat ovat Taiwanissa Kiinaa korkeammat.

Viranomaiset kuitenkin uskovat, että nainen lähetettiin matkalle salakuljetusringin toimesta. He uskovat, että naisen oli vain tarkoitus testata, millaiset tarkastukset taiwanilaisessa satamassa ovat.

Tapausta tutkitaan edelleen. Naista vastaan on kuitenkin nostettu myös syytteet eläinten tartuntatauteja koskevan lain rikkomisesta. Gerbiilit jouduttiin lopettamaan.

Lue myös:

    Uusimmat