Mainos

Naisbloggari julkaisi itsestään rohkean kuvan: "Älä tuomitse"

Bloggarin julkaisemat kuvat paljastavat, millaista on elää naisellisuutta rajoittavan sairauden kanssa. 

Australialainen Tina-Marie Beznec sairastaa hormonihäiriötä, joka vaikuttaa suuresti hänen jokapäiväiseen elämäänsä. Levittääkseen tietoa sairastamastaan munasarjojen monirakkulaoireyhtymästä, nainen julkaisi Facebookissa rehellisen postauksen, jossa hän kertoo elämästään tämän monille vieraan sairauden kanssa. 

Munasarjojen monirakkulaoireyhtymä (PCOS)

On tavallisin naisten hormonihäiriö, jonka syytä ei toistaiseksi vielä tunneta. Sen tunnusmerkkejä ovat liiallinen karvojen kasvu ja epäsäännölliset kuukautiset.

–  Masennus, ahdistuneisuus, hedelmättömyys, painonnousu, hormonaalinen epätasapaino, turvotus, vatsakivut, akne, kystat, lisääntynyt syöpäriski ja paljon muuta. Minun lisäkseni monen muun naisen täytyy ajella kasvojensa karvoitus, nainen kirjoittaa.

Ihmisiä ei tulisi tuomita ulkonäön perusteella

Beznec kertoo hormonihäiriön saaneen aikaan sen, että hän tuntee välillä olonsa hyvinkin epänaiselliseksi. Hän haluaakin mahdollisimman monen ymmärtävän, että ihmisiä ei koskaan tulisi tuomita pelkän ulkonäön perusteella.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Kun näet jonkun ylipainoisen, kaljun tai parrakkaan naisen, älä tuomitse. Et voi koskaan tietää, mitä henkilön elämässä on meneillään. On todella epäreilua laittaa heidät laiska ja epäterveellinen -kategoriaan ilman, että tunnet heidän tarinansa, nainen kirjoittaa.

Bloggari haluaa postauksen avulla levittää tietoa sairaudesta, josta puhutaan aivan liian vähän. Lukuisat kommentoijat ovatkin kehuneet Beznecia hänen rohkeudestaan nostaa hormonihäiriön aiheuttamat oireet rohkeasti esille. 

– Älä anna jonkun pienen asian, kuten kasvojen karvoituksen, vähentää ihmeellisyyttäsi tai naisellisuuttasi, eräs kommentoija kirjoittaa. 

Video: Tämäkin nainen on oppinut hyväksymään itsensä sellaisena kuin on – partoineen päivineen!

5:40

Lähde: Metro 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.