Mainos

Nainen jakoi rehellisen kuvan PMS-oireistaan: "On todella vaikeaa olla piilottelematta"

Instagram-tähti haluaa muistuttaa kaikkia naisia siitä, että turvotus on täysin normaalia ja kuuluu naisten elämään. 

Kun ruotsalainen Malin Olofsson, 27, jakoi kuvan vatsastaan Instagramissa, hän aloitti kuvatekstin tekemällä selväksi sen, ettei ole raskaana. Syömishäiriötaustainen nainen kertoo kärsivänsä ainoastaan täysin tavallisesta oireesta, joka on tuttu lähes jokaiselle naiselle.  

– Turvotus on todella yleinen PMS-oire. Jotkut naiset tuskin huomaavat sitä, ja jotkut puolestaan kokevat suunnatonta epämukavuutta muutamana päivänä kuussa. Se voi alkaa milloin vain ovulaation ja kuukautisten välillä, nainen selittää.

Oireen yleisyyden vuoksi Olofsson toivookin, että naiset lakkaisivat piilottelemasta turvotustaan ja uskaltaisivat elää itsevarmana päivästä riippumatta.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Tämä on normaalia. Tämä on jotain, minkä vuoksi ei pidä hävetä. Kyllä, se on todella epämukavaa, ja kyllä, on todella vaikeaa olla piilottelematta tai vetämättä vatsaa sisään.

"Kehosi tekee vain työtään"

Olofsson itse  kertoo jättäneensä vatsansa murehtimisen taakseen. 

– Olen päättänyt, että hengittäminen on paljon tärkeämpää kuin se, mitä ihmiset ajattelevat tai saattavat ajatella.

Olofsson kertoo päättäneensä myös, ettei anna kehonsa hormonivaihteluiden vaikuttaa alentavasti mielialaan. Moni tuntee kuukautisten aikana olonsa huonoksi, eikä sitä oloa kannata pahentaa entisestään turhalla murehtimisella.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Ymmärrä, että tämä on aikaa, jolloin sinun tarvitsee huolehtia ja rakastaa itseäsi hieman enemmän. Ymmärrä, että sinun ei tarvitse hävetä tai piilotella. Olet täydellinen, ja kehosi tekee vain työtään, Olofsson kiteyttää.

Lähde: Cosmopolitan 

***Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.