Äitipalstan keskustelussa huvittava käänne – näinkin voi erehdyksessä käydä!

Vaikka tuoreella äidillä voi olla rankkaa, aina voi lohduttautua sillä tiedolla, että kokemuksen myötä tietotaito kasvaa.

Äideille suunnatut keskustelupalstat ovat oikea kultakaivos vertaistukea ja neuvoja kaipaaville vanhemmille. Neuvoa kysyvä voi saamansa kokemuksen jälkeen itse muuttua lopulta neuvonantajaksi.

Näin kävi ainakin eräälle äidille, joka kävi keskustelua lopulta itsensä kanssa. Suositun The Unmumsy Mum -äitibloggarin jakama kuva on herättänyt huvitusta jo tuhansien reagointien edestä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Ecco-nimimerkillä kirjoitteleva äiti on kysellyt nettikeskustelussa vinkkejä matkustamiseen 11 kuukauden ikäisen tyttärensä kanssa. Ecco kyseli, onko kellään muulla kokemuksia hänen itsensä ostamistaan lastenrattaista.

Liki kolme vuotta myöhemmin äiti on saanut vastauksen kysymykseensä – nimimerkiltä ecco. Ecco kertoo ostaneensa samaiset lastenrattaat myös matkustelua varten, ja kertoo rattaiden hyvistä ja huonoista puolista.

Kaksi minuuttia myöhemmin nimimerkki arseyes liittyi keskusteluun ja kysyi ilmiselvää asiaa. "Tiedäthän, että puhut kolme vuotta vanhalle itsellesi, eikö?"

Lähde: Facebook

Lue myös:

    Uusimmat