Nainen todisti pariskunnan riitaa lentokentällä – mieheltä käsittämätön vaatimus kumppanilleen: "Ihmiset taputtivat, kun hän käveli pois"

Pariskunnan riita rahasta päättyi monen mielestä ainoalla oikealla tavalla.

Pariskunnat voivat riidellä monista asioista. Joskus kiistat ovat turhanpäiväisiä, joskus ne paljastavat riidan osapuolista jotain uutta.

Yksi kiistanaihe, jota ei voi sivuuttaa, on se, jos pariskunnan toinen osapuoli ei voi tuntea iloa toisen menestymisen johdosta. Eräs Twitter-käyttäjä kertoo todistaneensa juuri tällaista riitaa lentokentällä, ja ansaitsi twiiteillään kymmenien tuhansien mielenkiinnon. 

Kalifoniasta kotoisin oleva nainen kuuli miehen kertovan tyttöystävälleen, ettei tämän tulisi ottaa tarjottua ylennystä vastaan, sillä näin tekemällä hän "nöyryyttäisi" miestään. Miksi? Koska tienaisi enemmän kuin hän.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Pariskunta vieressäni lentokentällä riitelee rahasta. Mies kertoi juuri hänelle, että jos nainen rakastaisi häntä, tämä kieltäytyisi ylennyksestä, koska kaikki muuten tietäisivät, että nainen tienaisi enemmän kuin hän ja häntä olisi nöyryytetty. Pyhä hitto, onko tämä oikeasti joku juttu? Mitä ihmettä?", nainen twiittasi.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Tämän jälkeen nainen oli ruvennut itkemään, ja todennut, ettei koskaan tekisi mitään, mikä olisi uhka heidän parisuhteelleen. Tähän mies oli tilannetta todistaneen twiittaajan mukaan todennut, että "hyvä, kieltäydy sitten siitä työstä".

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Mies oli jatkanut toteamalla naisystävälleen, että kun pari menisi naimisiin ja saisi lapsia, nainen ei työskentelisi kuitenkaan, joten uraan olisi nyt turha keskittyä.

"En voi uskoa, että nyt on 2017", totesi tilannetta seurannut twiittaaja.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Miehen kommentti havahdutti kyynelehtivän naisen.

"Voi luoja, hän kuivasi kyyneleensä, ja sanoi: "Lapsia? Kuka sanoi, että minä haluaisin lapsia?", sivustaseuraaja twiittasi someseuraajilleen.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Nainen heitti maihinnousukorttinsa miehelle, ja kehotti pitämään hauskaa Cancunissa.

"Ihmiset taputtivat, kun hän käveli pois. Paras. Päivä. Ikinä", hehkutti naisen käytöksestä ylpeä twiittaaja.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Hyvä rohkea lentokenttänainen, jos koskaan näet tämän, tiedä, että vaikka olen pahoillani, että jouduit kokemaan tämän (etenkin pyhien aikaan), toivon, että jonain päivänä näet tämän käänteentekevänä hetkenä elämässäsi. älä koskaan tyydy. Seuraa sydäntäsi. Olet jumalatar."

Lähteet: Mirror, Twitter

***

0:47

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja