Nainen teki pilkkaa lelusta – TikTok poisti "hävyttömän" somevideon

Munakoisoa esittävälle lelulle ivailu johti somevideon poistoon. Video on sittemmin palautettu.

Yhdysvaltalaisen Kmart-kauppaketjun liikkeessä asioinut nainen jakoi videon "härskistä" lasten lelusta vain huomatakseen, että TikTok piti videota huvittavan sijaan jopa poistamisen arvoisena. Nainen esitteli videolla munakoison muotoista lelua, kertoo News.com.au.

TikTok-käyttäjä @tajsc008y jakoi lyhyen videon sosiaalisen median tilillään. Videolla Taja-niminen nainen esitteli Kmart-liikkeestä bongaamaansa munakoisolelua.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Normaalia munakoisoa huomattavasti pienempää lelua pitelevä nainen ivailee videolla Kmartin tehneen osansa "realistisen kokojen" esittelyssä. Munakoisoemojia käytetään yleisesti, kun viitataan penikseen.

Taja käytti videon yhteydessä hashtageja #sizedoesntmatter, suom. koolla ei ole väliä, sekä pieneen kokoon viittaavaa #funsize-merkintää.

Hävytön irvailu oli kuitenkin Tajan mukaan videopalvelu TikTokille liikaa. Nainen väittää TikTokin poistaneen videon vedoten lapsilta kiellettyyn "alastomaan" sisältöön.

Videon poisto ihmetytti

Nainen jakoi videon uudelleen huomauttaen, että kyseessä on lasten keittiölelu. Myös moni kommentoija ihmetteli seurauksia.

– Se on vihannes, totesi eräs.

– Se on... lelu? komppasi toinen.

Moni kuitenkin kritisoi naista itseään lasten lelun turhasta seksualisoimisesta, minkä hän itsekin myönsi. Taja kuitenkin ihmetteli videon muka sisältämää alastomuutta. Hän paljasti myös, ettei tiennyt munakoisoemojin kaksoismerkitystä ennen kuin liittyi TikTokiin. 

Alkuperäinen video löytyy jälleen Tajan sometililtä. Molempia videoita on katsottu yli 100 000 kertaa. 

Pitäisikö "tyttöjen ja poikien leluista" jo luopua? Katso asiantuntijan vastaus videolta.

Miksi"tyttöjen ja  poikien leluista"pitäisi jo luopua? Asiantuntija vastaa 2:41

Lue myös:

    Uusimmat