Nainen teki itselleen keisarileikkauksen ja muut uskomattomat synnytystarinat

Kaikki perheen viisi jäsentä ovat syntyneet samana päivänä. Nainen synnytti lähes itsensä kokoisen vauvan. Lue nämä ja muut huikeat synnytystarinat!

Nainen, joka teki itselleen keisarileikkauksen

Kuuden lapsen äiti Inez Ramirez on tiettävästi maailman ainoa nainen, joka on tehnyt itselleen omin käsin onnistuneen keisarileikkauksen. Synnytyksen alkaessa maaliskuussa 2000 Inez oli 80 kilometrin päässä lähimmästä sairaalasta. Hänen miehensä oli ulkona, eikä saatavilla ollut puhelinta.

12 tunnin jatkuvan kivun myötä heiveröinen 40-vuotias nainen istui puupenkille, kumosi kurkkuunsa alkoholia, tarttui 15-senttiseen veitseen ja alkoi leikata hehkulampun valossa. Hän ehti saada vauvan ulos kohdusta ja leikata napanuoran, kunnes pyörtyi. Tänä päivänä sekä äiti että poika voivat hyvin.

Kaksossisarukset synnyttivät yhtä aikaa

25-vuotiaat kaksossisarukset Amy Gilbert ja Allison Oliverio synnyttivät esikoisensa samaan aikaan samassa sairaalassa, vain seinä välissään. Vauvojen ikäeroksi tuli 14 minuuttia. Lääkäri juoksi huoneiden väliä ja auttoi molemmat vauvat maailmaan.

Siskosten elämä on kulkenut muiltakin osin samoja latuja. Kumpikin vei alttarille puolen vuoden sisään lukioaikaiset rakkautensa. Yhtäaikainen raskaus ei ollut silti suunniteltu.

Sisarusten symmetriset syntymäpäivät

Yhdysvaltojen Michiganista kotoisin oleva perhe juhlisti viime vuoden loppupuolella, tarkemmin ottaen 10.10.10 tyttärensä Cearran syntymää. Tätä ennen perhe täydentyi pojalla 09.09.09 ja tyttärellä 08.08.08.

Mahdollisuus vastaavaan sattumaan päivämäärien suhteen on yksi 50 miljoonasta. Perhe Soper vannoo, etteivät he suunnitelleet millään muotoa lasten erityisiä syntymäpäiviä.

Syntymäaika 11.01.2011 klo 01.11

Minnesotalainen nainen synnytti tyttärensä Floran Mensahin pilkuntarkasti 11.01.2011 kello 01.11 yöllä. Vanhemmat kertoivat seuranneensa kellon viisarin liikkeitä, ja tuloksena vauva syntyi täsmälleen oikeana hetkenä.

Viidellä sukulaisella sama syntymäpäivä

Liekö kyseessä uskomaton sattuma vai suunniteltu juttu, mutta erään suvun kaikki viisi jäsentä jakavat saman syntymäpäivän: 29. maaliskuuta.

Kaikki alkoi 70 vuotta sitten Anita Marshallista. Hänen tyttärensä Alicia Bams näki päivänvalon äitinsä syntymäpäivänä, kuten myös tyttärenpoika Eddie. Joukkoon liittyi tyttärentytär Sydne ja tuoreimpana vauva Mila. "Saamme lisätä syntymäpäiväkakkuun joka vuosi yhden", Alicia Bams nauraa.

Kaksoset syntyivät eri vuosina

Amerikkalainen Fanslerin pariskunta toivotti tyttärensä Madisen Carinin tervetulleeksi maailmaan klo 23.59 vuonna 2010. Perässä tuli kaksoisveli Aiden Everette tasan keskiyöllä, kun vuosi vaihtui. Perheenisä Brandonin mukaan kaksosten syntymä oli paras mahdollinen lähtölaukaus uuteen vuoteen.

Ykköset, kakkoset ja kolmoset

Natasha Wilsonin esikoispoika on nimeltään Nicholas. Seuraavaksi perhe kasvoi kaksosilla James Juniorilla ja Isaiahilla. Tässä vaiheessa Natashan äiti vitsaili, että seuraavana vuorossa ovat kolmoset.

Hän oli oikeassa. Nastasha toivoi pientä tyttöä; nyt hänellä on kuusi pikkupoikaa.

Raskaus paljastui hetkeä ennen synnytystä

Belinda Waite, 21, oli käynyt yhdeksän kuukauden ajan useaan kertaan sairaalassa. Lääkäreiden mukaan hän kärsi kihdistä ja ärtyvän suolen oireyhtymästä.

Helmikuussa 2010 kipuileva Belinda meni jälleen sairaalaan. Kymmeneltä illalla lääkärit pudottivat sokkiuutisen: Belinda oli yhdeksännellä kuulla raskaana! Neljä tuntia myöhemmin vauva Louisa oli syntynyt.

Pariskunta sai eri väriset kaksoset − kahdesti

Brittiläinen pariskunta, jossa äiti on valkoihoinen ja isä tumma, on saanut kahdet kaksoset, joista toinen on tumma ja toinen vaalea. Dean Durrantin vastasyntyneen tyttären iho on tumma kuten isällään. Kaksoissisko on kopio sinisilmäisestä, punatukkaisesta äidistään. Myös vanhempien kaksosten ihon ja silmien väri eroavat selvästi toisistaan.

Tiedemiesten mukaan on ylipäätään harvinaista, että pariskunta saa kahdet kaksoset. Durrantin perheen tapaus on sitäkin erikoisempi.

Nainen, joka synnytti lähes kokoisensa vauvan

72 senttiä pitkä Stacey synnytti 46-senttisen, vain hieman itseään pienemmän tyttären. Raskauden myötä piskuisen Staceyn vatsa paisui koomisiin mittasuhteisiin. "Näytin etanalta mennessäni makuulle", huumorintajuinen äiti veisteli.

Studio55.fi/Jenni Kokkonen

Lähde: www.oddee.com

Kuvat: Colourbox.com

Lue myös:

    Uusimmat