Mainos

Nainen sai "parasta seksiä ikinä" – mieheltä, joka ei saanut erektiota

Onnistunut seksi ei ole kiinni peniksen kovuudesta.

Lause "älä huoli, noin käy kaikille miehille" on kuultu turhan monessa draamasarjassa. Entä, jos lause kuuluisikin "nyt kävi näin, jatketaan silti"?

Reddit-käyttäjä no_boner_love jakoi tarinan miehestä, joka tyydytti hänet täysin – huolimatta siitä, että mies ei saanut erektiota.

– Hän ei saanut sitä ylös, ollenkaan, eikä ollut humalassa. Aluksi olin epäileväinen, mutta päätin jäädä tilanteeseen. Se oli todella sen arvoista, koska vaikka mies pysyi pehmeänä koko ajan, hän oli uskomaton, nainen kertoo Elite Daily -lehden mukaan.

– En ole koskaan tuntenut oloani niin ihailluksi, seksikkääksi tai huolehdituksi. Hänellä oli maailman suurin hymy kasvoillaan koko ajan, kuin hän ajattelisi "voi elämä, en voi uskoa, että tämä tapahtuu", ja samalla hän kosketteli minua kaikkialle.

No_boner_loven mukaan mies varmisti, että hän nauttii "useita kertoja". Mikä parasta, mies ei kertaakaan pyydellyt anteeksi peniksensä puolesta.

– Luulin, että tuntisin sekoituksen itsetietoisuutta, noloutta ja tunnetta siitä, etten ole tarpeeksi hyvä... Mutta miehen käytöksen vuoksi en tuntenut niin. En ole koskaan tuntenut oloani yhtä itsevarmaksi!

Nainen ei omien sanojensa mukaan vaihtaisi seksikokemusta mihinkään. Kaksikko on menossa toisille treffeille, eikä erektion katoamisesta ole puhuttu kertaakaan.

– Hän ei ole puhunut siitä ongelmana, ja se on jostain syystä todella viehättävää. Uskon, että erektio tulee ennemmin tai myöhemmin, ja jos ei, ei minua oikeastaan kiinnosta. Hän oli joka tapauksessa uskomaton sängyssä.

Mitä suomalaiset ostavat aikuisviihdekaupasta?


Entä millaisia seksivälineitä kotoa tulisi löytyä?


Lähde: Elite Daily

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.