Nainen osti kirpputorilta mekon – havaitsi nimilapussa jotain uskomatonta

Shannon Hiramoto löysi kirpputorilta asun, joka kuului hänen vuosia sitten kuolleelle iso-isoäidilleen.

Shannon Hiramoto rakastaa muumuu-asuja. Ne ovat havaijilla suosittuja, löysiä mekkoja. Pelastusarmeijasta ostettu mekko osoittautui kuitenkin suuremmaksi yllätykseksi kuin Hiramoto olisi osannut odottaa, kertoo Khon2-uutissivusto.

Kuva iso-isoäidistä samassa asussa

Havaijilainen Hiramoto löysi kirpputorilta mekon, jonka nimilapussa luki "Liberty House" sekä käsin kirjoitettu nimi, Kameri.

– Se oli mieletöntä, koska tuo on iso-isoäitini nimi, hänen sukunimensä, Hiramoto kuvailee.

Hän luonnollisesti osti löytämänsä muumuun ja vei sen kotiin. Hiramotosta tuntui, että hän oli nähnyt kuvan iso-isoäidistään samassa asussa.

– Sitten, muutamaa päivää myöhemmin, äitini tekstasi minulle kuvan. Se oli tämä (asu) ja kuvassa on hän, ja se oli kokovartalokuva. Olin vain niin innoissani, Hiramoto kuvailee.

Hiramoto päätti ottaa itsestään kuvan samassa asussa

Hän muisti kuvan ottopaikan: se oli otettu saman kirkon pihassa, mihin iso-isoäiti on haudattu. Hiramoto päätti ottaa itsestään kuvan samassa paikassa, samassa asussa.

– Hän menehtyi viisi vuotta sitten, joten en tiedä, missä se (asu) on ollut sen hetken ja tämän hetken välillä. Se on taikaa. Ajattelen, että se oli hänen tapansa kertoa minulle, että olen oikealla tiellä, Hiramoto kuvaa.

Lähde: Khon2.com

***

2:36

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja