Nainen osoitti greipin avulla oleellisen ongelman tilaamastaan mekosta: "Miten ihmeessä kukaan, jolla on pää, käyttää tätä?"

3:49
Nappaa videolta Janina Fryn tyylivinkit.

Asiakas moittii tilaamaansa mekkoa, jonka kaula-aukko on niin tiukka, että vain hedelmä mahtuu siitä läpi, kertoo muun muassa Metro.

Englantilainen Phoebe Buchan, 19, tilasi I Saw It First -merkiltä valkoisen mekon, mutta tilauksen kanssa oli enemmän ongelmia kuin uskoisi.

Mekon saavuttua Phoebe havaitsi ensinnäkin, että sen pääntiessä oli repeämä, joten hän lähetti sen takaisin. Erikoisemmiksi ongelmat muodostuivat uuden mekon saavuttua. Nainen nimittäin ymmärsi pian todennäköisen syyn sille, miksi ensimmäisessä mekossa oli ylipäätään ollut repeämä.

"En ole oikeastaan yllättynyt"

Phoebe yritti pujotella mekkoa ylleen vain huomatakseen, että sen kaula-aukko oli niin tiukka, ettei mekkoon sujahtaminen ollut mahdollista.

– Sain tämän mekon kaksi päivää sitten repeämä pääntiessään – en ole oikeastaan yllättynyt, sillä toinen mekko, jonka tilasin, näyttää tältä, Phoebe manasi Twitter-tilillään.

– Miten ihmeessä kukaan, jolla on pää, käyttää tätä? Viikonlopun asuni on nyt pilalla.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Vain greippi mahtuisi läpi

Nainen osoittikin Twitterissä vaatteen myyneelle merkille greipin avulla, kuinka tiukka pääntie oikeastaan olikaan: jos greippi oli juuri sopivan kokoinen mahtuaakseen aukosta läpi, ei Phoebellä päänsä kanssa ollut toivoakaan.

Sanottakoon, että muotimerkin verkkosivustolla mekkoa käyttävällä mallilla näyttäisi olevan täysin normaalikokoinen pää. Metro-sivusto huomauttaa myös, ettei verkkosivuston kuvassa pääntie vaikuta myöskään olevan millään tavoin tiukka.

– Kuvista vasemmanpuoleisessa voi nähdä mallin pakarat. Kuinka lyhyt tämä mekko on? hämmästeli puolestaan eräs Twitter-käyttäjä.

– Voisinpa kertoa sinulle, mutta en saanut sitä ylleni, kuittasi Phoebe.

Yrityksen asiakaspalvelu twiittasi naiselle ja lupasi tutkia asiaa.

Jos twiitit eivät näy, voit katsoa sen täältä.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit!

Lähteet: Metro, Fox News

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja