Malli myi alastonkuviaan kympillä kappale ja keräsi miljoonan Australian maastopalojen uhreille – perhe ja ihastus hermostuivat

Mikä on suurin virhe sängyssä? 2:38
Mikä on pahin virhe sängyssä? Kaalimadon seksuaaliterapeutti Annukka Lavikainen vastaa.

Amerikkalainen Kaylen halusi auttaa maastopalojen uhreja ja alkoi myydä alastonkuvia kympillä.

Australian valtavat maastopalot ovat herättäneet huolta ympäri maailmaa. Amerikkalainen Kaylen Ward päätti tehdä jotakin auttaakseen palojen uhreja, kertoo New Zealand Herald.

Lupasi nakukuvan kympillä

Instagram-malli Kaylen lupasi alastonkuvan itsestään jokaiselle, joka lahjoittaa rahaa palopelastustöihin.

Naisen mukaan kympin lahjoituksella saisi hänestä "tuhman kuvan".  Kaylen vaati seuraajiltaan todisteen lahjoituksesta yksityisviestitse.

Keräsi miljoonan

Suunnitelma osoittautui tehokkaaksi, ja Kaylenille alkoi pian sataa kuitteja lahjoituksista. Sadat tuhannet intoutuivat tykkäämään ja jakamaan Kaylenin viestiä.

Nainen kertoo Twitterissä keränneensä kasaan jo miljoona dollaria lahjoituksina.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Perhe hermostui ja mies mököttää

Kaylen halusi tehdä jotakin nähtyään kuvia Australian palojen tuhoista.

– Se on musertavaa, ja kuka tahansa normaali ihminen olisi huolissaan ja haluaisi auttaa, nainen kuvaili.

Alastonkuvakampanjalla oli myös ikäviä seurauksia: Kaylenin Instagram-tili pantiin jäähylle, koska se "rikkoi yhteissääntöjä". Kaylenin mukaan myös hänen perheensä hermostui kampanjasta ja mies, johon Kaylen on ihastunut, ei nakukuvista kuultuaan enää vastaa naisen viesteihin.

– Mutta hitot siitä, pelastakaa koalat, Kaylen kirjoitti.

Ei saa itse penniäkään

Kaylen sai seuraajiltaan myös kritiikkiä tempauksestaan, sillä moni uskoi naisen vain mainostavan itseään katastrofin varjolla. Kaylen jättää kuitenkin kritiikin huomiotta. Hän huomauttaa, ettei tienaa itse penniäkään lahjoituksista.

Pian sosiaaliseen mediaan alkoi myös ilmaantua huijaustilejä, jotka teeskentelevät Kayleniä. Muitakin ikäviä "sivuvaikutuksia" esiintyi.

– Ihmiset, jotka ovat lahjoittaneet rahaa, tarjoavat alastonkuviani maksutta ihmisille, jotka eivät ole. Te olette rehellisesti sanottuna sairaita ja pilaatte tämän jutun kohta kaikilta, Kaylen napautti ja huomautti, että alastonkuvien jakaminen luvatta on myös kiellettyä.

"Perheesi kyllä ymmärtää aikanaa"

Kaylen ilmoitti lopulta, ettei enää aio lähettää kuvia. Moni kuitenkin kiittää häntä hyvästä työstä ja tietoisuuden levittämisestä.

– Haluan kiittää sinua mahtavasta vaikutuksesta, joka sinulla on ollut maailmaan. Perheesi kyllä ymmärtää aikanaan, ja mies, joka ei tviittisi takia puhu sinulle, ei edes ansaitse sinua. Olet absoluuttisen kaunis, satasen lahjoittanut käyttäjä Wilson Yau kehuu Twitterissä.

– Voimmeko saada aplodit tälle urhealle sielulle? Steven Nguyen kirjoittaa.

– Olet tehnyt jo tarpeeksi, ben moretti vakuuttaa.

Lue myös:

    Uusimmat