Naapuri "maalasi" talonsa – karmea lopputulos hämmentää lähistöllä asuvia: "En voi uskoa, että joku tekisi jotakin tällaista"

Sivustaseuraaja pelasti palavasta talosta tiputetun vauvan 0:39
Tämä mies oli naapurustossa paikalla juuri oikeaan aikaan: Sivustaseuraaja pelasti palavasta talosta pudotetun vauvan!

Kelta-pinkki-oranssi talo on herättänyt ihmetystä.

Saatat karsastaa naapuriasi, mutta tämän talon näkeminen voi muuttaa mielesi hänen kauheudestaan! Erikoinen maalausprojekti on ihmetyttänyt naapurustoa Naplesissa, Floridassa.

– Maalaustyö floridalaiskodissa on joko taideteos, tai sitten se on saanut inspiraationsa lapsesta, joka heittää maalia seinään, WPXI-uutissivusto kuvailee.

Ensin maalattiin taloa, sitten postilaatikkoa

Naapuruston talo on "maalattu" muun muassa keltaisella, pinkillä, sinisellä ja oranssilla. Naapureiden mukaan maalausprojekti kesti viikon, ja alettuaan se vain paheni: ensin maalattiin taloa, sitten postilaatikkokin. Jopa nurmikkoa on värjätty.

Naapurusto on haastanut miehen oikeuteen, kertoo CNN.

– En voi uskoa sitä. En vain voi uskoa, että joku tekisi jotakin tällaista, naapurustossa asuvan henkilön ystävä, Alan, kommentoi tv-uutisille.

"Tämä voi tuoda hymyn jonkun kasvoille"

Myös nettikansa on ollut ihmeissään maalausvalinnoista. Yllättäen osa pitää taloa naapuriston väriläiskänä, josta tosin voi olla haittaa oman talonsa myymistä suunnitteleville.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

– Värit eivät haittaa minua (en kylläkään itse valitsisi niitä), mutta huolimaton maalaustyö saa talon näyttämään kuluneelta ja hylätyltä. Se ei ole hyväksi naapurustolle, Suzanne Gregory kommentoi.

– Tämä voi tuoda hymyn jonkun kasvoille, joten sanon, että antaa sen olla, Michael McCurdy sanoo.

– Ne maalasivat puunkin, paitsi yläosasta! Tämä näyttää minusta vain huonosti sujuneelta erolta. Jossakin tämän sotkun alla piileskelee kantri-laulu, Chuck Schoenfeld vitsailee.

Kyseessä sittenkin vain kiusanteko?

Jotkut uskovat, ettei kyseessä ole maalaus, vaan yksinkertaisesti pelkkä vandalismi.

Asiakirjojen mukaan talon omistaa 40-vuotias Jeffrey Christopher Leibman, ja kodin arvo oli vuonna 2019 noin puoli miljoonaa dollaria. Mies ei enää asu asunnossa, eikä hän kommentoinut tapausta.

Aiemmin hänet on pidätetty muun muassa huumesyytteiden vuoksi.

Lähteet: Wpxi.comCNNNbc-2.com

Lue myös:

    Uusimmat