Nainen jakoi uskomattoman kuvaparin – jos tämä ei inspiroi, niin ei sitten mikään: "Kymmenen vuotta sitten sanoin, että 'jonain päivänä'..."

1:32
Psykologi Emma Seppälän alaa on onnellisuuden psykologia. Videolla Seppälä kertoo, miten työstä voi tehdä miellyttävämpää.

Unelmien tavoittelu voi olla raskasta ja toisinaan viedä pitkäänkin, mutta tämä nainen todistaa, että haaveista todella kannattaa pitää kiinni.

Missä toivoisit näkeväsi itsesi kymmenen vuoden päästä? Vaikka haaveammatin tavoittelu voi tuntua epätoivoiselta, saattaa se todella kannattaa. Inspiraatiota voi hakea Kaliforniassa asuvasta animaattori Janel Drewisista, joka pääsi vihdoin unelmiensa työpaikkaan töihin – vuosikymmenen siitä haaveiltuaan ja sen eteen töitä tehtyään.

Janel jakoi Twitterissä monia inspiroineen kuvaparin, joista molemmissa hän seisoo Pixar-animaatiostudion porteilla. Ensimmäinen kuvista on Janelin päivitys vuodelta 2009, jossa hän kirjoittaa "one day" eli "jonain päivänä". Tuoreemmassa, tällä viikolla otetussa kuvassa Pixariin töihin animaattoriksi päässyt Janel on vihdoin päässyt kirjoittamaan sanat toisinpäin, "day one" eli "ensimmäinen päivä". Suositusta twiitistä kirjoittaa muun muassa Bored Panda.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

– Kymmenen vuotta sitten sanoin, että "jonain päivänä". Eilen sanoin "ensimmäinen päivä", Janel kirjoittaa.

Julkaisusta miljoonahitti

Julkaisulla on huikeat 1,2 miljoonaa tykkäystä. Moni on kiitellyt Janelia äärimmäisen inspiroivasta twiitistä.

– Tämä julkaisu on niin inspiroiva, että taistelen oikeasti kyyneliä vastaan,  totesi eräs kommentoija.

– Tämä on niin niin inspiroivaa! On mahtavaa, että onnistuit saavuttamaan unelmasi, hehkutti toinen.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja