Nainen jäi kiinni ylinopeudesta – poliisilta sakkojen sijaan myötätuntoinen ele

Poliisi yllätti kovia kokeneen naisen myötätuntoisella teolla.

Poliisi Ashley Catatao pysäytti Robin Sutherlandin ylinopeuden vuoksi Massachusettsin Somervillessä. Sutherlandilla oli takanaan rankka aamu, sillä tämän 90-vuotias äiti oli hiljattain joutunut sairaalaan.

Poliisin pysäytys lisäsi stressiä, ja odottaessaan poliisin tarkistavan tietojaan Sutherlandin mielessä pyörivät äidin lisäksi perheenjäsenet, jotka hän oli jo menettänyt. Hänen 107-vuotias anoppinsa, isä ja täti olivat kaikki kuolleet viimeisen vuoden aikana. Suru sai yliotteen, ja Sutherland puhkesi kyyneliin.

Kun Catatao palasi autolle antaakseen varoituksen, hän yllättyi nähdessään, kuinka herkillä Sutherland oli. Kuultuaan syyn murheelle poliisi päästi naisen pois varoituksen kera. Myöhemmin samana iltana Sutherland vastaanotti kukkakimpun osanottona hänen äitinsä sairaalaan joutumisen vuoksi. Hänellä ei kuitenkaan ollut aluksi aavistustakaan, keneltä kimpun oli saanut. 

Kukkien mukana tullut kortti paljasti lopulta lähettäjän:

"Olin pahoillani kuullessani äidistäsi. Toivon, että saat tukea siitä ajatuksesta, että hän on elänyt pitkän elämän ja jatkaa eloa sydämessäsi ja muistoissasi. – Poliisi, joka pysäytti sinut aamulla"

Catatao itse on tuore äiti, ja hän kertoi hätkähtäneensä Sutherlandin kohtaamien vaikeuksien suuruutta.

– Tajusin yhtäkkiä, että se voisin olla minä, joka sanoo hyvästit äidilleen tai poikani, joka sanoo hyvästit minulle. En voinut kuvitellakaan hänen tuntemaansa kipua. Halusin vain tehdä jotain, mikä saisi hänet hymyilemään ja kertoa hänelle, että tämä tuntematon välittää hänestä, Catatao kertoi.

Sutherlandille ele olikin merkityksellinen.

– Oli aivan ihmeellistä, että hän meni niin pitkälle jonkun huonosta päivästä kärsivän vuoksi.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lähteet: CBS News, Someecards

Mitä on ystävyys? Katso lasten hellyttävät vastaukset videolta:

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja