Nainen huijasi joutuneensa joukkoraiskauksen uhriksi – aiheutti vammansa itse

Teksasilainen nainen myöntää keksineensä tarinan joukkoraiskauksesta, USA Today uutisoi. Syy huijaukselle on epäselvä.

18-vuotias nainen ilmoitettiin kadonneeksi naistenpäivän iltana Denisonissa, Teksasissa. Naisen sulhanen teki ilmoituksen poliisille löydettyään naisen auton ovet avoimina asuntonsa parkkipaikalta. Autossa olivat naisen puhelin ja avaimet.

Denisonin poliisi etsi kuumeisesti naista reilut kolme tuntia, ennen kuin nainen itse saapui Denisonin kirkkoon yltä päältä veressä ja naarmuilla vain teepaitaan ja alusvaatteisiin pukeutuneena.

Nainen kertoi poliisille joutuneensa kolmen tummaihoisen miehen ryöstämäksi ja raiskaamaksi. Kertomuksen mukaan naamioidut miehet olivat vieneet Talbottin metsään, jossa he olivat pahoinpidelleet naisen.

Poliisi tutki metsäalueen, jossa nainen kertoo pahoinpitelyn tapahtuneen. Alueelta löytyi naiselle kuuluvia tavaroita.

Huijaus loukkaa yhteisöä

Poliisi alkoi kuitenkin epäillä naisen tarinaa, koska kertomus ei täsmännyt todistusaineistoon.

– Metsässä oli asioita, jotka eivät vain liittyneet näkemäämme, Denisonin poliisi, luutnantti Mike Eppler kertoo USA Todaylle.

Myöskään naiselle tehdyssä lääketieteellisessä tutkimuksessa ei löytynyt viitteitä seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Poliisi uskookin rikoksen olleen lavastettu.

Nyt muutama viikko myöhemmin nainen on myöntänyt keksineensä koko asian. Poliisin mukaan nainen on kertonut tuottaneensa vammansa itse.

Naista syytetään valheellisesta raportoinnista poliisille.

Naisen alkuperäinen tekaistu tarina keräsi paljon huomiota sosiaalisessa mediassa. Poliisipäällikkö Jay Burch toteaa lausunnossaan huijauksen loukanneen syvästi koko yhteisöä.

– Huijauksesta aiheutuneet viha ja kipu ovat tarpeettomia, Burch valittelee.

Mike Epplerin mukaan vielä on epäselvää, miksi nainen kertoi tekaistun tarinan. Tapahtumiin ei liity muita epäiltyjä.

Lue myös:

    Uusimmat