Mainos

Nainen heitti pikkuhousunsuojan roskiin – sai haukut vuokranantajalta

Yllättävän moni on kokenut samanlaista häpäisyä kuin tämä Reddit-käyttäjä.

Nimimerkki Min_Farshaw haki vertaistukea Reddit-sivustolta kohdattuaan todella oudon ongelman. Min_Farshaw asuu vuokrahuoneessa soluasunnossa, jossa asuu kolme muutakin opiskelijaa.

– Ilmeisesti (heistä) yksi näki käytetyn pikkuhousunsuojan (rullattuna, tietysti) roskiksessa ja valitti äidilleen, ja nyt vuokranantajana yrittää selittää minulle, että olen ällöttävä, Min_Farshaw kirjoittaa.

– Oikeastiko? Haluaisivatko he mieluummin, että panen ne keittiön roskikseen? Työnnän ne patjani alle? Tämä on hiton normaali kehon toiminto ja olen kyllästynyt häpeämään sitä.

Moni keskustelija ihmetteli, mitä varten vessan roskakori on olemassa, jos sinne ei saa panna roskia. Myös roskiksen tonkimista vessassa pidettiin hyvin outona toimintana.

Yllättävää kyllä moni muukin oli kokenut samanlaista häpäisyä asiasta, joka on täysin normaali ja koskee puolta maailman väestöstä.

– Minulla oli samantapainen tilanne töissä (pieni viiden naisen toimisto). Olin kipeänä palaverin aikaan ja tekemiinsä muistiinpanoihin he kirjoittivat keskustelleensa siitä, että joku panee käytettyjä terveyssiteitä vessan roskakoriin ja se on todella ällöttävää, ja että meidän pitäisi viedä nämä ulos roskikseen rakennuksen taakse, nimimerkki hotelninja kertoo.

– Huomatkaa, että käärin ne (siteet) aina kokonaan siteiden muovikääreeseen ja peitän ne vessapaperilla. Olin häpeissäni ja minua hämmentää vielä tänäkin päivänä se, että meidän odotetaan menevän ulos roskiksille useita kertoja päivässä!

***

Katsomo-video ei ole saatavilla


Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.