Ellin vanhan talon remontissa löytyi astetta irstaampi yllätys: "Tämän takia vanhan ajan isoisät olivat aina kuistilla vuolemassa"

Tällaisia ovat nykyaikaiset seksilelut 9:03
Enää ei tarvitse tukeutua vain puutuotteisiin. Nykyään seksileluista on tullut huipputeknisiä design-tuotteita, jotka maksavat satoja euroja!

Elli miehineen yllättyi, kun vanhan talon kellarin seinästä löytyi pussillinen puudildoja.

Nimeä Elli Jelly Facebookissa käyttävä nainen miehineen remontoi vanhaa taloa. Elli jakoi Facebookissa erikoisen löydön, jonka hänen miehensä Ben teki kellaria remontoidessaan.

Mies oli siivonnut pois vanhoja eristeitä, kun hän löysi jonkun edellisen asukkaan piilopaikan.

– Salaisesta piilosta putosi ulos tällaisia kauheita, kirottuja puudildoja hiirten syömässä säkissä, Elli kuvaili löydöksestä jakamansa kuvan ohessa.

– Meidän talossamme. Mitä teemme?

"Haluatko saada tikkuja? Koska näin saat tikkuja"

Muut eivät dildoista järkyttyneet ja naisen julkaisu keräsi pian tuhansia jakoja ja ilakoivia kommentteja.

– Tämän takia vanhan ajan isoisät olivat aina kuistilla vuolemassa, Kristin Hargrove vitsailee.

– Haluatko saada tikkuja? Koska näin saat tikkuja, Dan McLean kirjoittaa.

– Viekää ne antiikkiohjelmaan ja selvittäkää, ovatko ne minkään arvoisia, Kim Parker heittää.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Dildot pitäisi lahjoittaa museoon

Moni kommentoija uskoo, että vanhoille seksileluille löytyisi keräilijänsä, ja niistä voisi saada mukavan hinnan. Osa ehdottaa, että dildot pitäisi lahjoittaa museoon tai esimerkiksi arkeologian laitokselle yliopistolle.

– Ne ovat selvästi hyvin vanhoja ja erittäin hyvin valmistettuja. Joku käytti paljon aikaa tehdäkseen nuo. Jos et halua pitää niitä, älä heitä niitä pois. Jos pidät ne, älä puhdista niitä tai muuta niiden kuntoa. Niissä on kaunis ajan patina, Sharon McDaniel sanoo.

– Ne ovat mahtava keskustelunavaaja ja uskoisin, että melko harvinaisia esineitä. Suurin osa ihmisistä olisi hankkiutunut eroon niistä eikä haluaisi kenenkään voivan löytää niitä. Tässä ei ole lopussa vitsiä, olen vakavissani.

Lähde: Facebook.com

Lue myös:

    Uusimmat