Nainen halusi muuttaa poikaystävänsä luo – hylkäsi koiransa julmasti roska-astiaan

Koira oli vastuuttoman omistajan jäljiltä vain luuta ja nahkaa, mutta on välittävien ihmisten ansiosta päässyt toipumisen tielle.

Yhdysvaltalainen roskakuski ei todellakaan odottanut löytävänsä roska-astiasta pelokasta, heikkoa ja pahasti nälkiintynyttä koiranpentua. Eihän kukaan täysissä järjissä oleva ihminen heitä lemmikkiään roskiin?

Hyväsydäminen mies antoi koiralle syötäväksi oman lounaansa, sillä eläinparka oli selvästi ollut pitkään ilman ruokaa – sen luut töröttivät nahan läpi. Ensiavun jälkeen roskakuski soitti lähimpään eläinsuojaan, josta koira haettiin pian turvaan.


Syyllinen koiran hylkäämiseen löytyi helposti, sillä omistaja oli turvasiruttanut lemmikkinsä. Hylkääjäksi paikannettu nainen pidätettiin epäiltynä eläinsuojelurikoksesta, johon hän tunnusti syyllistyneensä. Syyksi nainen ilmoitti aikeensa muuttaa poikaystävänsä luo. Ennen koiratonta parisuhde-elämää nainen kuitenkin joutuu viettämään tovin vankilassa.

Epäinhimilliselle lemmikinomistajalle päätynyt koira on saanut hoidossa hieman lihaa luidensa ympärille. Parannuttuaan heitteillejätöstä fyysisesti täysin koiraa odottaa adoptio – ottajia on jo jonoksi asti. Eläinsuojelutyöntekijöiden vallassa on nyt valita vaihtoehdoista se paras, rakastava koti, jonka lemmikki ehdottomasti ansaitsee.

***

1:54

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja