Nainen esti liian innokkaan miehen Facebookissa – 18 pubia vastaanotti miehen anteeksipyynnön: "Joko todella karmivaa tai todella romanttista"

Englantilaisen miehen käytös kävi hiukan tungettelevaksi, kun nainen ei suostunut tämän kanssa treffeille.

Suur-Manchesterissa sijaitsevan Athertonin kaupungin kaikki pubit saivat saman, varsin yllättävän lähetyksen viime viikolla. Jokaiseen kaupungin kahdeksastatoista pubi-ravintolasta toimitettiin kukkakimppu, joka oli osoitettu "omistajan tyttärelle".

Kukkakimppuun oli kiinnitetty kortti, jossa luki vain "olen pahoillani".

Seitsemäntoista vastaanottajaa olivat aivan ihmeissään. Yksi heistä oli Natasha Paige Freeborn, joka kysyi Facebookissa, olivatko muut pubit saaneet vastaavaa lähetystä.

Pian kävi ilmi, ettei nainen ollut ainoa kukkakimpun saanut. Toinen pubin omistaja kommentoi, että lähettäjän täytyy olla aika epätoivoissaan pyytämässä anteeksi, kun tämä lähettää kukkia jokaiseen kaupungin pubiin.

Kukkakimppujen hinnaksi arvioitiin jopa 38 puntaa eli 43 euroa kappaleelta.

– Se on joko todella karmivaa tai todella romanttista. Lähettäisi kahteen tai kolmeen pubiin, selvä juttu, mutta kahdeksaantoista? Se on vain ehkä hiukan liikaa, yksi kukkakimpun saaneista, Carrie-Ann Skivington kommentoi Manchester Evening Newsille.

Lähetysten oikea vastaanottaja paljastui

Keskustelu kävi jo kuumana Facebookissa, kunnes syy oudoille kukkalähetyksille lopulta selvisi. 34-vuotias Lyndsey Murray Sapiente kertoo, että kukat oli osoitettu hänelle. Lähetykset olivat mieheltä, jonka Lyndsey oli estänyt Facebookissa pari päivää aiemmin.

Nainen kertoo, ettei ollut koskaan tavannut miestä kasvokkain, vaan he olivat tutustuneet Facebookissa. Mies oli kysynyt toistuvasti Lyndseyta ulos, joka kertoi tälle olevansa kiireinen.

Kun mies vain jatkoi ja jatkoi pommittamista ja tapaamisen ehdottamista, ei Lyndsey nähnyt muuta vaihtoehtoa kuin estää mies Facebookissa.

– Sitä hän pyysi anteeksi, Lyndsey sanoo.

Täysin toisessa kaupungissa asuva Lyndsey oli kertonut miehelle vain, että hänen isänsä omisti pubin Athertonissa. Huolimatta miehen tungettelevasta käytöksestä Lyndsey sanoo tätä mukavaksi ihmiseksi.

– Hänen ei olisi tarvinnut tehdä sitä, hän ei ollut tehnyt mitään väärää. En vain itse etsi nyt mitään sellaista.

***

9:56

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja