Näin upeaa ajokorttikuvaa et ole koskaan nähnyt – kuvan nainen ei itse kuitenkaan ole tyytyväinen

Nainen julkaisi kuvan monen silmään täydelliseltä näyttävästä ajokorttikuvastaan. Itse hän kuitenkin on tyytymätön kuvaansa.

Harva ihminen on tyytyväinen omaan ajokorttikuvaansa, mutta ilmeisesti ajokortissa on myös mahdollista näyttää hyvältä. Tämän todistaa meikkitaiteilija Lilly Ghalichi Mir, joka julkaisi pari kuukautta sitten Instagram-tilillään kuvan uudesta ajokorttikuvastaan.

Kuva on lähtenyt leviämään, sillä Mir näyttää kuvassa uskomattomalta. Nainen itse julkaisi kuvan päinvastaisesta syystä. Hän valitti kuvan yhteydessä sitä, että kuva oli liian läheltä otettu, eikä hänen todellista upeuttaan voi nähdä.

"Kävin kaiken vaivan läpi vaihtaakseni sukunimeni, ja tämän lähikuvanko minulle annat, Kalifornia?", täydessä tällingissä kameran eteen astellut nainen surkuttelee.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

"Hiukseni olivat täydellisesti tuona päivänä", nainen valittaa tyytymättömänä siitä, ettei kampausta näe kokonaisuudessaan.

Kuva herätti runsaasti keskustelua Instagramissa.

Siinä missä eräs kommentoija totesi otoksen olevan "kaunein ajokorttikuva, jonka olen ikinä nähnyt", monet syyttivät Miriä turhamaisuudesta. Moni myös huomautti, ettei kuvaa olisi pitänyt hyväksyä lainkaan, sillä naisen kasvot eivät ole suorassa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

***

2:45

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja