Näin tosielämän Barbien haastatteluun reagoitiin somessa – "Annetaan kaikkien kukkien kukkia, oli ne sitten aitoja tai tekokukkia"

Amanda Ahola vieraili torstaina 5. huhtikuuta Enbuske, Veitola & Salminen -ohjelmassa. Porista kotoisin oleva nainen on käyttänyt kymmeniä tuhansia euroja näyttääkseen tosielämän Barbielta.

Amanda Ahola, 22, on käyttänyt tuhansia euroja näyttääkseen tosielämän Barbie-nukelta. Ahola vieraili torstaina 5. huhtikuuta Enbuske, Veitola & Salminen -ohjelman viidennen kauden kolmannessa jaksossa.

– Rintojani on suurennettu kolme kertaa, nenä on leikattu, otsassa on botoxia, posket on täytetty, huulet on täytetty ja käytän korsettia joka päivä, Ahola luetteli ohjelmassa.

– Haluan vielä isommat rinnat, pienemmän vyötärön ja isomman takamuksen.

Ahola puhui haastattelussa myös hänelle operaatioita kustantaneesta miehestä sekä siitä, mihin hän leikkauksilla tähtää. Hän kertoi myös saaneensa äidiltään neuvon käyttää seuraavaan suunniteltuun kauneusleikkaukseen varatut rahat psykiatrilla käyntiin.

– En hirveästi ole puhunut näistä asioista vanhemmilleni. Olen kertonut leikkauksista äidilleni aina jälkeenpäin. Halusin miellyttää äitiäni ja vanhempiani sen verran, että olisin käynyt psykiatrilla ja saanut terveen paperit, etten ole hullu, Ahola sanoi Maria Veitolan haastattelussa.

Aholan haastattelua ruodittiin Twitterissä suoran lähetyksen aikana ja sen jälkeen.

– Apua. Tässä maailmassa me eletään nyt, twiittasi yksi katsoja.

– Kummallista. Tyttö oli suloinen ja fiksu, vaikka toiminta kertoo muuta, kommentoi toinen.

– Tuolla rahalla olisi jo jonkun firman pistänyt pystyyn, Twitterissä arvioitiin.

– Ai psykiatrilla käynyt ja kaikki ok? Uskoako tuota... eihän kukaan täysijärkinen tuollaista tee, yksi kommentoija totesi.

– Oliko pakko sanoa Amanda Aholan videoista ääneen, jos jokainen ohjelman mukaan saa tehdä mitä haluaa ja hän ei itse siitä kertonut? kyseli yksi twiittaaja viitaten Aholan leikkausrahojen ansaintakeinoista.

Aholaa verrattiin myös illan ensimmäiseen EVS-vieraaseen.

– Luulin, ettei Jussi Parviaisen jälkeen voisi enää syvällisempää ja älykkäämpää vierasta tuolille istahtaa, mutta Amanda Ahola onnistui yllättämään!

– Tuntuisi tyhmältä kritisoida Amanda Aholan ratkaisuja. Hän on onnellinen, haluaa isona yrittäjäksi ja ehkä lapsia. Hyvä hänelle! Twitterissä todettiin.

– Ihana muija ja mikä asenne! Aholaa kehuttiin.

– Annetaan kaikkien kukkien kukkia, oli ne sitten aitoja tai tekokukkia. Jos toinen on tyytyväinen niin eihän se ole meiltä muilta pois.

Katso artikkelin yläosassa Amanda Aholan haastattelu EVS-ohjelmassa.

Enbuske, Veitola & Salminen MTV3-kanavalla ja Katsomossa torstaisin kello 21 alkaen. Ohjelma on katsottavissa jälkikäteen myös C More -suoratoistopalvelussa.

Lue myös:

    Uusimmat