Näin törkeästi äidit ratsastavat julkkislastensa menestyksellä

Julkisuus ja suuret tulot eivät välttämättä takaa onnea, etenkään perhesuhteissa.

Edesmennyt Oscar-palkittu näyttelijä Joan Crawford, oli neljä kertaa naimissa muttei koskaan saanut omia lapsia. Hän kuitenkin adoptoi viisi lasta. Äitinsä kuoltua Joanin tytär Christina, kirjoitti kirjan nimeltä Mommie Dearest, jossa hän kertoi äitinsä olleen hirviömäinen, sadistinen, väkivaltainen ja alkoholisoitunut.

Lindsay Lohan ja hänen äitinsä Dina Lohan ovat viihtyneet otsikoissa viimevuosina. Lindsay Lohania kutsutaan "pilaantuneeksi lapsitähdeksi", ja näyttelijän äitiä on syytetty siitä, että hän koittanut hyödyntää Lindsayn julkisuutta saadakseen potkua omalle uralleen. Dina on kieltänyt väitteet. Hän on sanonut, ettei voi ottaa vastuuta aikuisen lapsensa käytöksestä ja ongelmista.

Drew Barrymoren äidin, Jaid Barrymoren kerrotaan käyttäneen tyttärensä julkisuutta hyväkseen päästäkseen Studio 54 -yökerhoon. Sen jälkeen hän antoi nuoren tyttärensä juoda, polttaa, ja käyttää kokaiinia. Drew joutui vieroitukseen 13-vuotiaana.

Jennifer Anistonin äiti Nancy Aniston päätti tienata tyttärensä julkisuuden avulla. Hän esiintyi sensaatiohakuisessa televisio-ohjelmassa ja julkaisi paljastuskirjan tyttärestään. Aniston oli niin vihainen äidilleen, ettei puhunut tälle vuosiin, eikä edes kutsunut häntä häihinsä Brad Pittin kanssa. Myöhemmin Jennifer on kertonut äidin ja tyttären ottaneen pieniä askelia kohti sopua.

MTV3/Helmi

Kuvat: GettyImages

Lähteet: ABCNews.go.com, Dnaindia.com

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja