Näin teet vaikutuksen poikaystäväsi vanhempiin

Poikaystävän vanhempien tapaaminen on aina yhtä jännittävää. Näillä vinkeillä teet vaikutuksen rakkaasi läheisiin.

Kukapa ei haluaisi tulla toimeen rakkaansa läheisten kanssa? Poikaystävän vanhempien tapaaminen on kuitenkin usein niin jännittävää, että vaikutuksen tekeminen voi olla hankalaa. Helmi kokosi yhteen asiat, joihin on hyvä kiinnittää huomiota ennen tapaamista.

Pukeudu säädyllisesti

Minihame, korkeat korot ja antava kaula-aukko tekevät varmasti vaikutuksen poikaystävääsi, mutta etenkin rakkaasi äiti voi katsoa sinua ihmetellen, jos ilmestyt perhepäivälliselle seksiä tihkuen. Muista siis tilannetaju ja valitse vaatteet sen mukaan.

Käytä alkoholia kohtuudella

Alkoholin nauttiminen saattaa helpottaa jännitystäsi, mutta useamman kuin lasillisen nauttimista kannattaa miettiä perhetapaamisissa tarkkaan.

Muista käyttäytymissäännöt

Kukapa ei nauttisi pienistä kohteliaisuuksista. Muista siis kehua perhepäivällisen valmistanutta kokkia, sanoa jotakin kaunista kodin sisustuksesta tai äidin leningistä. Aitous on valttia. Imelät huomionosoitukset antavat sinusta epäaidon kuvan. Pysy myös kohtuudessa. Kukaan ei usko ihmistä, jonka mielestä kaikki on ihanaa.

Pidä hellyydenosoitukset soveliaisuuden rajoissa

Tunteiden osoittaminen on kaunista katseltavaa, intohimoiset suudelmat ja lääppiminen sen sijaan saavat muut vaivaantuneeksi. Poikaystäväsi vanhemmat eivät halua kuvitella teitä kahta sängyssä, pysy siis kohtuudessa kun kosketat poikaystävääsi hänen läheistensä ollessa paikalla.

Varo tulenarkoja puheenaiheita

Kärkevät kommentit politiikasta tai uskonnosta voivat saada mukavankin illan pilalle. Älä siis suotta koske ampiaispesään, vaan pysyttele puheenaiheissa, jotka pitävät mukavaa tunnelmaa yllä.

Ole innostunut

Ujostelu voi poikaystävän vanhempien mielestä olla suloista, mutta vaikka olisitkin hiljainen, yritä ainakin näyttää innostuneelta. Annat itsestäsi huonon kuvan, jos haukottelet tai näytät kyllästyneeltä.

Ole avulias

Vaikka mielesi tekisi levittäytyä maittavan aterian jälkeen sohvalle lepuuttamaan jalkojasi, ole kohtelias ja tarjoa apuasi keittiössä. Harva vastustaa ideaa muutamista lisäkäsistä keittiössä.

Lue myös:

MTV3/Helmi

Kuvat: Shutterstock/Dmitriy Shironosov

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja