Näin suosikkihahmo palaa Salkkareihin piinaavan odotuksen jälkeen – muistatko, mihin Evan tarinassa jäätiin?

Keksiikö Eva vihdoin pakokeinon? 1:17
Keksiikö Eva vihdoin pakokeinon vankeudesta?

Eva Tamminen nähdään tauon jälkeen Salkkareissa. Vieläkö muistat taukoa edeltäneet dramaattiset käänteet?

Yksi suosikkihahmo palaa jälleen Salatut elämät -sarjaan, kun Tiia Elgin esittämä Eva Tamminen nähdään televisiossa pitkän odotuksen jälkeen perjantaina 24. huhtikuuta.

Ennen kuin Eva katosi ruudusta toviksi, nähtiin sarjassa hahmon osalta rajuja käänteitä, kun Aaro sieppasi viimeisillään raskaana olleen naisen mökilleen, missä tämä myös joutui lopulta kaikessa hiljaisuudessa synnyttämään tyttärensä.

Viime syksynä nähdyissä jaksoissa Evan lapsen toinen isäehdokas Jiri yritti päästä kadonneen jäljille niin Lassen kuin Lindankin avustuksella.

Eva yritti myöhemmin myös epätoivoisesti saada viestinsä läpi jättämällä lapun Pihlajakadulle viedyn Raamatun väliin, mutta viesti ole tuntunut tavoittavan lukijaansa vieläkään.

Anni sen sijaan on jatkanut Evan ja tämän tyttären piilottelua mökillään Aaron menetettyä takaa-ajon seurauksena muistinsa ja unohdettua itsekin piilottelevansa rakkautensa kohdetta ja vastasyntynyttä vauvaa korpimökillä.

Kuinka Eva palaa kuvioihin ja keksiikö hän vihdoin ratkaisun, kuinka päästä takaisin Pihlajakadulle? Se selviää yllä olevalta videolta ja koko jakso on jo nähtävillä C Moressa!

Salatut elämät arkisin MTV3-kanavalla ja mtv.fissä! Koko viikon jaksot ennakkoon C Moressa!

Lue myös:

    Uusimmat