Mainos

Salkkareiden kevät täynnä dramaattisia käänteitä – tekeekö vanha hahmo paluun Pihlajakadulla?

0:30

Salattujen elämien keväästä ei draamaa ja yllättäviä käänteitä puutu tänäkään keväänä. 

Salattujen elämien 19. kausi alkaa maanantaina 15.1. MTV3-kanavalla. Kevään tapahtumat ovat jälleen täynnä yllätyskäänteitä.

Juuri julkaistun trailerin perusteella voi ainakin odottaa, että Lari Väänänen tekee paluun sarjaan. Kuinka pitkäksi aikaa mies jää Pihlajakadulle? Se jää nähtäväksi!

Lari poistui Pihlajakadulta viime keväänä. Silloin mies muisteli juuri edesmennyttä elämänkumppaniaan Eliasta ja miehet poistuivat käsikädessä sarjasta. Missä Lari on ollut tällä välin? Mitä hän tekee Pihlajakadulla. Näihin kysymyksiin fanit saavat kevään aikana vihdoin vastauksen. 

Trailerilla nähdään myös, kuinka Ismo pohtii omaa seksuaalisuttaan. Ismo ja hänen nettirakkautensa Ruskakaunotar ovat yrittäneet tavata moneen otteeseen, mutta treffit ovat aina kariutuneet syystä jos toisesta. Saako Ismo vihdoin tietää, kuka Ruskakaunotar todellisuudessa on ja mikä mahtaa olla miehen reaktio asiaan? 

Kieroiluistaan tunnettu Aaro ottaa kevään aikana yhä likaisemmat keinot käyttöön, jotta saisi Lindan käännettyä Karia vastaan. Selviääkö Lindalle totuus hänen isästään? Saavatko Linda ja Kari elvytettyä liittonsa? Näihinkin kysymyksiin saadaan vihdoin tänä keväänä vastaukset. 

Hyppää Salattujen elämien pyörteisiin arkisin kello 19.30 MTV3-kanavalla 15.1. alkaen!Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja