Syksyn Salkkarit -kausi paketissa – muistatko nämä kauden kohahduttavimmat käänteet?

Salatuissa elämissä jännitettiin tänä syksynä kaappausten ja perheriitojen äärellä. 

Salatut elämät tarjoili kuluneena syksynä jälleen täyslaidallisen draamaa, romantiikkaa ja odottamattomia juonenkäänteitä. Muistele alla muutamia syksyn tärkeimpiä kiemuroita!

Aaron mielenterveysongelmat ja muistinmenetys:

Aaro Vaalanteen mielenterveysongelmat jatkoivat pahenemistaan: hahmo piti koko syksyn mökissä vankina Evaa ja tämän vastasyntynyttä tyttövauvaa. Vaikka sekä Jiri, Lasse että Linda kävivät mökin pihassa asti, eivät vangit löytyneet. 

Lopulta Aaron ahdinko yltyi sietämättömäksi. Hän pakeni Lassea metsään, sai kohtauksen ja sen seurauksena menetti muistinsa. Samalla katosivat kaikki merkit aiemmasta vihamielisyydestä ja harhoista. 

Eva ja vauva ovat kuitenkin edelleen kateissa, sillä edes Aaro itse ei muista enää vanginneensa heitä. 

Lasse palasi kotiin: 

Lasse Sievisen paluu Pihlajakadulle oli sekä muille hahmoille että katsojille jymy-yllätys. Lasse saapui pitämään huolta perheestään kuultuaan, etteivät asiat kotona olleet kunnossa. 

Jiri ja Severi ottivat paluun raskaasti, mutta hiljalleen perhe on sopeutunut jälleen elämään yhdessä. Lasse ei edelleenkään hyväksy Aaroa. 

Janne lähti Kanarialle:

Janne Haukkala ja Tale Taalasmaa ovat olleet jo kauan erottamaton kaksikko. Nyt Janne kuitenkin alkoi kokea, ettei Pihlajakatu enää ollut hänelle oikea paikka. Hän nappasi Haukkapala-kärrynsä ja polki pois hyvästeltyään Talen viimeisen kerran. 

Jannen lähdettyä Tale sai kämppäkavereikseen Victorian, Samulin ja Ainon, mutta Jannea ei voi korvata kukaan. 

Viola ihastui Miraan kesken taistelun: 

Viola Helenius ryhtyi syksyn jaksoissa käymään kiivasta sotaa kiusaajaansa Miraa vastaan. Koulun oppilaskunnan puheenjohtajan paikasta syntyi kiistaa, mutta kaikki kääntyi päälaelleen, kun tytöt päätyivätkin suutelemaan

Nyt kaksikon välillä väreilee hämmentävästi, eikä kumpikaan oikein ota selvää tunteistaan. 

Salatut elämät uudet jaksot MTV3-kanavalla 6.1.2020 alkaen, sekä mtv-palvelussa ja C-Moressa. 

Lue myös:

    Uusimmat