Mainos

Näin Soini kommentoi poikkeuksellista ilmoitusta

Perussuomalaisten puheenjohtaja Timo Soini perustelee kansan valistamisella puolueen Helsingin Sanomissa julkaisemaa ilmoitusta.

Ilmoituksessa perussuomalaiset kritisoi Suomen Kreikka-sopimusta. Puolueen mukaan Suomi ei solminut Kreikan kanssa vakuus- vaan tuottojenvaihtosopimuksen.

– (Ihmisillä) on oikeus tietää, että mikä on vakuus - ja mikä tuottojenvaihtosopimus sekä mikä niiden ero on. Se, mitä Suomi sai, on tuottojenvaihtosopimus, Soini sanoo.

– Tämä on todella monimutkainen hässäkkä, ja minulla on mennyt taustajoukkojeni kanssa kuukausia. Sitä (sopimusta) oli erittäin vaikea selvittää, koska sopimus oli salainen.

Soini ei suostunut MTV3 Uutisten haastattelussa paljastamaan, mikä oli ilmoituksen hinta. Helsingin Sanomien hinnaston mukaan sunnuntain etusivun ilmoitus maksaa lähes 50 000 euroa.

– Summa ei ole tuo, mutta summaa en kerro, koska se on meidän ja Helsingin Sanomien välinen asia.

– On mielenkiintoista, että kun kansalle kertoo mikä on totuus, niin ruvetaan kyselemään hintaa. Puolue saa sen takia yhteiskunnallista tukea, että sitä käytetään poliittiseen tiedotustoimintaan. Nyt niin on tehty ja parku on kauhea.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.