Näin seksielämää halutaan piristää – yksi toive ylitse muiden

Studio55.fin suuressa seksikyselyssä selvisi enemmistön toivovan seksielämän piristämiseksi lisää hellyyttä ja huomiota.

Yli 55-vuotiaista vastaajista reilut 40 prosenttia toivoi seksielämänsä piristykseksi lisää hellyyttä ja huomiota. Niiden saaminen oli toiveena hieman yli puolella yli 55-vuotiaista naisvastaajista. Miehet puolestaan toivoivat eniten useammin tapahtuvia yhdyntöjä – näin vastasi heistä 37 prosenttia. Viidennes vastaajista kertoi, ettei toivo seksielämäänsä piristystä lainkaan.

Uudet asennot, paikat ja elokuvat virikkeenä

37 prosenttia kertoi piristäneensä petipuuhiaan uusilla yhdyntäasennoilla, 22 prosenttia taasen oli hakenut kiihotusta seksielämään uusilla yhdyntäpaikoilla sekä eroottisilla elokuvilla, kuvilla tai lehdillä. 

30 prosenttia vastaajista puolestaan sanoi, ettei seksielämää ole yritetty virkistää millään tavalla. Erityisesti 11 vuotta tai pidempään yhdessä olleet pariskunnat vastasivat, että eroottista elämää ei ole yritetty piristää lainkaan – näin kertoi heistä 40 prosenttia.

Perinteinen suosikkiasento vei voiton

Yhdyntäasennoista suosituin sekä miesten että naisten keskuudessa oli niin sanottu lähetyssaarnaaja, jossa mies on päällä. Lähetyssaarnaajaa kannatti lähes 40 prosenttia vastanneista. Miesten ja naisten seuraavat suosikkiasennot erosivat kuitenkin toisistaan, sillä miesten toinen suosikki oli nainen päällä -asento. Naisten mielestä toiseksi paras asento oli kyljellään tapahtuva, niin sanottu lusikka-asento, jonka ilmoitti suosikikseen noin viidennes naisvastaajista.

Studio55.fi-sivustolla 10.4.-26.4.2015 välisenä aikana toteutettuun seksikyselyyn vastasi hieman yli 900 vastaajaa. Vastaajista 58 prosenttia oli naisia ja 42 prosenttia miehiä. 39 prosenttia heistä oli alle 55-vuotiaita, 38 prosenttia 55-64-vuotiaita, 20 prosenttia 65-74-vuotiaita ja 2 prosenttia yli 75-vuotiaita. 

Lue myös:

    Uusimmat