Mainos

Näin puoliso suhtautuu miestanssiin – lukijat kertovat!

Kun nainen lähtee viettämään tyttöjeniltaa miestentanssiesitykseen, kotiin jäävä puoliso voi tuntea itsensä mustasukkaiseksi. Kyselyymme vastanneet naiset paljastavat, että mustasukkaisuus voi ilmetä muun muassa vähättelynä tai naljailuna.

Kysyimme lukijoiltamme, aiheuttaako miestanssi naisten puolisoissa mustasukkaisuutta. Kyselyyn vastanneista suurin osa, yli 53 prosenttia, oli sitä mieltä, että miestanssi aiheuttaa "ehkä vähän" mustasukkaisuutta.

Vastanneista 37 prosenttia oli sitä mieltä, että miestanssi ei aiheuta mustasukkaisuutta ja 9 prosenttia vastanneista myönsi, että miestanssi aiheuttaa niin paljon mustasukkaisuutta, että keikoilla täytyy käydä peräti salaa.

Mies onkin mustasukkainen

Komeat miesvartalot voivat saada hyvälläkin itsetunnolla varustetun puolison mustasukkaisuuden valtaan. Mustasukkaisuutta voi kuitenkin olla vaikea myöntää. Toisinaan hankalat tuntemukset purkautuvat vähättelynä ja kiusoitteluna.

– Ainahan noita tekosyitä riittää: tanssiminen on naisten hommaa jne. Luulen että mieheni on oikeasti vain mustasukkainen.


– Kyllä vähän. Ei se sitä suoraan myönnä, mutta naljailu paljastaa, että taitaa miehen miehuus olla koetuksella kuitenkin.

– Hyvinvoivassa parisuhteessa pariskunnat huomioivat toisiaan niin paljon, että mustasukkaisuuteen ei ole varaa. Vaikka pieni mustasukkaisuus on tervettä, miestanssijoille ei tarvitse olla mustasukkainen, sillä komeita miehiä vain katsellaan.

– Annan mieheni käydä katsomassa tyttötanssia, joten hänelläkään ei ole sanottavaa minun menemisiini. Rakastamme toisiamme kovasti, emmekä ole mustasukkaisia.

Salaa showta katsomaan...

Joillekin puolisoille miestanssi voi olla liikaa. Osa naisista joutuu salaamaan mieheltään, että käy katsomassa miestanssijoita.

– Meille tuli kova riita, kun kerroin mihin olen menossa. Miestanssi aiheuttaa mustasukkaisuutta meidän perheessä. Huoh.

– En viitsi kertoa miehelleni, jos tällaisilla keikoilla käyn. Hän tulisi kuitenkin mustasukkaiseksi.


MTV3/Helmi

Kuvat: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.