Näin pääset eroon huonoista deittailutavoista

Pinttyneet tavat voivat haitata rakkauselämääsi. Näin pääset eroon huonoista deittailutavoista.

Sekaannutko aina varattuihin miehiin tai päädyt yhteen vääräntyyppisten miesten kanssa? The Frisky neuvoo, kuinka pääset eroon huonoista tavoista.

Hukuttaudut fantasioihin

Ongelma:

Heti deittien jälkeen jäät koko päiväksi sänkyyn miettimään iltaanne yhdessä. Saatat myös haaveilla avioliitosta, lapsista tai kuumasta seksistä, vaikka et vielä edes tuntisi miestä. Et pysty keskittymään mihinkään, sillä miehen ajatteleminen vie kaiken keskittymiskykysi.

Näin pääset tavasta eroon:

Tee itsellesi selvät säännöt. Älä fantasioi. Tämä on toki vaikeaa, sillä mieltä on vaikea hallita. Voit suunnata tekemisesi johonkin muuhun kuten ystäviesi tapaamiseen. Puhu jostakin muusta kuin hänestä. Pakota itsesi keskittymään tärkeisiin tehtäviin. Ennen kuin suunnittelet loppuelämää miehen kanssa, keskustele myös hänen kanssaan siitä, mihin suhteenne on menossa. Mitä enemmän pystyt olemaan yhteydessä fantasian sijaan oikean miehen kanssa, sitä parempi.

Sekaannut aina varattuihin miehiin

Ongelma:

Et ehkä etsi varattuja miehiä tarkoituksellisesti, mutta huomaat sekaantuvasi heihin siitä huolimatta. Ajattelet ehkä, että kyseessä on vain pieni romanssi, joten sillä ei ole merkitystä. Varatun miehen tapaileminen antaa sinulle myös tilaa, jota tarvitset. Huomaamattasi ihastut kuitenkin häneen tosissaan ja toivot, että mies jättää kumppaninsa. Sen jälkeen odotat ja odotat. Joissakin tapauksissa mies ei ole ihmissuhteessa lainkaan, mutta ei ole vapaa emotionaalisesti. Tällaiset ihmissuhteet ovat kuluttavia ja tuhoisia sinulle.

Näin pääset tavasta eroon:

Lähde heti, tai mikä parempi, älä edes ajaudu näihin suhteisiin. On masokistista olla miehen kanssa, joka ei halua sitoutua sinuun. Tällaiset suhteet tekevät sinusta sivustakatsojan ja ikuisen odottajan. Tämä ongelma ei ratkea sillä, että pysyt miehen kanssa. Varattujen miesten tapaileminen ei ole hauskaa. Se ei ole romanttista, vaan kidutusta. Ansaitset parempaa.

Olet salamarakastuja

Ongelma:

Sydämesi takoo tuhatta ja sataa ja haluaisit heti repiä hänen vaatteensa pois päältä. Olette vasta ensimmäisillä treffeillä, mutta sinusta tuntuu kuin olisit tuntenut hänet aina. Hänhän jopa nauraa vitseillesi ja pitää sinua viehättävänä. Treffisi jatkuvat myöhään, koska olet varma siitä, että hän on se oikea. Ongelmasi on, että rakastut aina salamanopeasti.

Näin pääset tavasta eroon:

Ongelmasi on, että salamaihastumisesi vuoksi et huomaa varoitusvaloja, jotka palavat. Miehet, jotka ovat heti alusta saakka hyvin intensiivisesti mukana touhussa, saattavat hävitä sen sileän tien. Muistuta itseäsi siitä, että emotionaalinen koukuttuminen tai seksi eivät ole rakkautta ja rakastuminen ensisilmäyksellä kuuluu usein vain romanttisiin komedioihin. Yritä hidastaa tahtia ja opetella tuntemaan mies rauhassa.

Samastut miehen ongelmiin ja yrität pelastaa hänet

Ongelmasi:

Huudat ilahtuneena masennuksestaan puhuvalle treffikumppanille, että sinäkin olet masentunut! Puhutte yhdessä lapsuusaikojenne traumoista ja teistä tuntuu, ettette enää tarvitse terapiaa - onhan teillä toisenne. Yrität pelastaa miehen, onhan sinulla samanlaisia kokemuksia.

Näin pääset tavasta eroon:

Tuntuu lohduttavalta tapailla herkkää miestä. Mutta kaksi herkkää ja haurasta ihmistä yhdessä ei välttämättä ole paras mahdollinen yhtälö. Voi tietysti olla, että kaksi herkkää yhdessä voi parantaa toistensa haavat. Kannattaa kuitenkin olla varovainen, sillä aina tällaiset suhteet eivät päädy hyvin. Odota siis sen verran, että tunnet miehen tarpeeksi hyvin, ennen kuin avaudut hänelle kaikista ongelmistasi.

Tapailet miestä, jonka ammatti lumoaa sinut

Ongelma:

Tapailet rokkitähteä, koska haluaisit olla joku päivä itsekin laulaja, vaikka työskenteletkin tarjoilijana. Haluaisit tulla kirjailijaksi, joten tapailet kuuluisaa kirjailijaa, mutta et tee mitään omien kirjoitusprojektiesi eteen. Ajattelet, että on upeaa kun joku noin lahjakas ja uskomaton tykkää sinusta! Otat hänen saavutuksensa omiksesi ja tunnet itsesi menestyneeksi, koska hän on kanssasi.

Näin pääset tavasta eroon:

Kun sekä miehesi että sinä keskitytte hänen uraansa, kukaan ei keskity sinun uraasi. Lopeta siis olemasta fani ja ala olla oma persoonasi. Mieti, mitä haluat todella tehdä urallasi ja etene pienin askelin tavoitteesi eteen. Ala yksinkertaisesti olemaan oman elämäsi tähti.

Muutut hermoraunioksi odottaessasi miehen puhelinsoittoa

Ongelma:

Elämäsi pysähtyy, kun odotat soittoa mieheltä. Tuijotat puhelinta, tunnet itsesi ahdistuneeksi ja vatsasi sattuu. Jos joku muu soittaa sinulle kun odotat miehen soittoa, tulistut. Et halua puhua kenenkään muun kanssa, etkä osaa peittää pettymystäsi. Päivität myös jatkuvasti sähköpostisivuasi, isut jatkuvasti koneesi edessä ja odotat sähköpostia taukoamatta.

Näin pääset tavasta eroon:

Yritä pitää itsesi kiireisenä ja lähde pois kotoa. Lähde vaikka joogaan tai elokuviin ja laita kännykkäsi äänettömälle. Lupaa itsellesi, että katsot sähköpostisi töissäkin vain tiettyinä aikoina. Muista, että miehet soittavat yleensä aina silloin, kun et enää osaisi odottaa sitä.

Unohdat oman elämäsi ja keskityt vain mieheen

Sinulla on upea elämä, hieno työ ja kiinnostavia harrastuksia - kunnes tapaat miehen, eikä mikään muu enää kiinnosta sinua. Lopetat kaikki harrastuksesi ja energiasi menee vain siihen, koska näet hänet seuraavaksi.

Näin pääset tavasta eroon:

Mieti, haluatko todella kadottaa itsesi jonkun toisen takia? Pidä siis yksinkertaisesti omat rutiinisi yllä ja pidä huolta omasta elämästäsi.

Lue myös:

MTV3/Helmi

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja