Näin onnistut loihtimaan Oscar-gaalasta tutun kampauksen – poimi vinkit!

Oscar-gaalassa nähtiin jälleen mitä upeampia asukokonaisuuksia, joista onnistuneimmat kruunasi upea kampaus, joka noudatti valitun iltapuvun linjaa. Oikeilla vinkeillä kuka tahansa onnistuukin loihtimaan punaiselta matolta tutun viimeistellyn kampauksen – niin pitkiin hiuksiin kuin poikatukkaankin.

Kaksi kuuluisaa Hollywoodin hiusstylistiä paljasti salaisuutensa upeiden Hollywood-tähtien kampausten takana. Poimi vinkit ja loihdi hiustylistien vinkeillä Oscar-gaalasta tuttuja kampauksia!

Charlize Theronin sähäkkä poikatukka

Hiusstylisti Enzo Angileri loihti ihaillun näyttelijäkaunottaren, Charlize Theronin, 37, naisellisen ja sähäkän kampauksen. Upean valkoisen iltapuvun ylleen valinnut näyttelijä keräsikin paljon kehuja kampauksensa ansiosta.

– Inspiraationi kumpusi pääosin hänen lyhyestä hiusmallistaan, jonka hän leikkasi kolmisen kuukautta sitten uusinta elokuvarooliaan varten, Angileri kertoo.

Naisellisen Theronin poikamainen kampaus yhdistyi Diorin haute couture -iltapukuun upeasti. Hiusstylisti tavoitteli tekemällään kampauksella sitä, että Theronin tyyli muodostuisi rennoksi.

– Halusin, että Charlizen tyyli näyttäisi siltä kuin hän olisi juuri riisunut farkut ja T-paidan vaihtanut ne iltapukuun, sillä hänen tyylinsä on hyvin yksinkertainen ja chic, Angileri kertoo.

Stylistin vinkit Theronin Oscar-kampaukseen:

1. Pese hiukset huolellisesti ja käytä hoitoainetta.

2. Levitä märkiin hiuksiin muotoilumoussea saadaksesi suortuvat ojennukseen.

3. Kuivaa hiuksia föönillä niin kauan, että ne ovat täysin kuivat. Harjaa hiukset pään muotoa myötäillen päälakea kohti.

4. Muotoile hiukset vahalla toivottuun malliin. Viimeistele kampaus kiiltosuihkeella, jotta valo heijastuu kampauksesta kauniisti.

Isla Fisherin kiiltävät pitkät hiukset ja puoliponnari

Näyttelijä Isla Fisherin, 37, upean Oscar-tyylin takana on hiusstylisti Marcus Francis, joka tarttui pitkäkutrisen näyttelijättären hiusten asettamiin haasteisiin innolla. Islan tyyli todistaa sen, ettei hiusten tarvitse olla iltapuvussa nutturalla, jotta asukokonaisuus näyttäisi arvokkaalta.

– Halusin jättää hiukset sileiksi ja auki, sillä halusin Islan persoonallisuuden heijastuvan lookiin. Kampaus sai hänet näyttämään nuorelta, seksikkäältä ja hauskalta: juuri niin kuin hän onkin, Francis kertoo.

Stylistin vinkit Fisherin Oscar-kampaukseen:

1. Levitä märkiin hiuksiin silottavaa tuotetta osio osiolta ja kuivaa hiukset tämän jälkeen keskikokoisella pyöröharjalla.

2. Erittele etuhiuksista taakse kiinnitettävä osio takaraivolle asti seuraamalla kulmakarvoihin päättyvää linjaa. Varjele eroteltua osiota pinnein ja kiinnitä se huolellisesti takaraivolta.

3. Suihkuta hiuksiin huolellisesti lämpösuoja ja suorista suoristusraudalla koko hiusmassa osio osiolta tyvestä latvaan saakka.

4. Lisää hiuksiin kiiltoa lisäävää tuotetta sormillasi etenkin latvoihin.

5. Viimeistele kampaus hiuskiinteellä. Kiinnitä erityishuomiota taakse kiinnitetyn puoliponnarin viimeistelyyn.

Lue myös:

AVA / Heli Kuitunen

Kuvat: Getty Images

Lähde: Wella

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja