Näin Lauri Ylönen puhui MTV:lle vain päivää ennen yllätyseroaan

Lauri Ylönen ja Paula Vesala eroavat 12 vuoden suhteen jälkeen.

Lauri Ylönen vahvisti erouutisen MTV.fille tänään torstaina. Ensimmäisenä asiasta uutisoi Iltalehti.

– Eroon ei liity mitään draamaa tai yllättäviä käänteitä, vaan pitkä parisuhde tuli päätökseensä. Asia olisi joka tapauksessa tullut julki, joten halusimme välttää kaikenlaisia spekulaatioita ja ilmoittaa asiasta itse, Ylönen ja Paula Vesala kertoivat tiedotteessaan Iltalehdelle.

Ylönen tähdittää ensi vuonna Laurin talot -ohjelmaa, jossa hän suunnittelee talot kolmelle suomalaistähdelle. Hän kertoi ohjelmaan liittyvässä haastattelussa eilen keskiviikkona, ettei hänellä ole aikomusta muuttaa Suomeen.

– Se on kakkoskoti. Kesät vietetään varmaan Suomessa ja ehkä joulut ja miten nyt sitten liikkuu, Ylönen vastasi muuttotiedusteluihin.

– Kaliforniassa tullaan asumaan, siellä on päämaja. Nyt olen ollut suurin piirtein puolet ja puolet, puolet Kaliforniassa ja puolet Suomessa. Tämä (ohjelma) on vienyt paljon aikaa. Mutta olen tehnyt paljon etänäkin, inspiroidun Kaliforniassa tosi paljon. Taloissa on nähtävässä paljon Kalifornian inspiraatiota, Ylönen kertoi haastattelussa.

Vielä keskiviikkona Ylösen puheista ei voinut päätellä, että tähden perhe-elämä on kokemassa suuren muutoksen. Torstaiaamun erouutinen yllätti kaikki. 

Ylönen paljasti haastattelussa myös, että hänen yhtyeensä The Rasmus on aikeissa aktivoitua ensi vuonna pitkän tauon jälkeen, ja että uutta materiaalia on seuraavaa levyä ajatellen jo 20-30 kappaletta.

Paula Vesala opiskelee Kaliforniassa UCLA:ssa näytelmäkirjallisuuden maisteriohjelmassa. Parilla on vuonna 2008 syntynyt Julius-poika. 

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja