Näin keskeytät naapurisi äänekkään seksisession

Mikä on sen kiusallisempaa kuin naapurin seksisessiosta kotiin kantautuvat äänet?

Oikeilla keinoilla naapurin intiimeistä sessioista kantautuvat äänet on mahdollista saada vaimennettua. Oletko jo kokeillut näitä keinoja, kun naapurista kantautuu kotiisi kiusallisia ääniä?

Harrasta itse äänekästä seksiä

Kenties paras lääke naapurin äänekkäiden seksisessioiden päättämiseksi on vastata samalla mitalla. Miksei teilläkin vietettäisi sänkysessioita täysin välittämättä naapureista, jos muutkin tekevät niin?

Katso aikuisviihdettä

Aikuisviihteen katsominen volyymit kaakossa saa äänekkäämmänkin naapurin heristelemään korviaan. Jos maltat kuunnella ääniä hetken lujalla, saatat päästä niistä kokonaan eroon. Kannattaa kuitenkin olla tarkkana, ettei itse joudu keskeyttämisyrityksensä vuoksi muiden naapureiden kammoksumaksi äänekkääksi naapuriksi.

Koputa seinään

Mikäli juuri seinänaapurin seksisessiot ovat liian rankkoja, on syytä ottaa jotain kättä pidempää avuksi ilmaistakseen tyytymättömyytensä. Toki koputtamallakin voi onnistua naapurin vaientamisessa, mutta viimeistään harjanvarsi tai vaikkapa moppi auttavat tavoitteessa.

Koputa naapurin oveen

Napakka koputus naapurin oveen on toimiva keino äänekkäiden seksisessioiden keskeyttämiseksi. Usein ovelle raahautuminen vie äänekkäältä naapurilta hetken aikaa, eli koputuksen jälkeen paikalta ehtii kätevästi livahtamaan.

Vie naapurille lappu

Suorasanainen kirje naapurille tehoaa myös hyvin. Harva kuitenkaan haluaa, että naapurit pääsevät osallisiksi kahdenkeskisiin hetkiin edes kuuntelemalla.

Jätä viesti rappuun

Itselleen aiheutetun mielipahan sovittelemiseksi pientä kostoa havitteleva voi jättää rappuun tai taloyhtiön yhteisiin tiloihin lapun ääntelyä koskien. Kun äänekäs naapuri huomaa oman asuntonsa numeron komeilevan lapussa, josta monikaan ei olisi ylpeä, saattaa ääntely loppua tyystin.

Lue myös:

AVA

Lähde: The Gloss

Kuva: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja