Näin Katiska-vyyhdin keskiössä oleminen on vaikuttanut fitnesstähti Sofia Belórfiin: "Hyvin vähän näistä viitsii jutella"

Kahdesta rahanpesusta ja huumausainerikoksesta syytetty Sofia Belórf kertoi MTV Uutisille Helsingin käräjäoikeudessa kuinka valtava huumevyyhti on vaikuttanut hänen elämäänsä. 

Katiska-huumevyyhdin syytettyjen puolustus pääsi ääneen maanantaina 24. helmikuuta Helsingin käräjäoikeudessa. Tuolloin puolustuspuheenvuoro kuultiin myös Sofia Belórfin asianajajan Paul Perovuon toimesta. 

MTV Uutiset haastatteli sekä Belórfia että Perovuota Helsingin käräjäoikeudessa. Belórfia syytetään kahdesta rahanpesusta ja huumausainerikoksesta. Belórfin miesystävän Niko Ranta-ahon epäillään olleen toinen laajan huumeiden salakuljetusorganisaation johtajista yhdessä entisen Cannonball-johtaja Janne "Nacci" Tranbergin kanssa.

Belórf kertoi MTV Uutisten haastattelussa, että hänen ystäväpiirinsä ei ole hävinnyt naiset ympäriltä huumevyyhdin tähden, mutta hän itse on muuttanut omaa käytöstään. 

– Itsestäni on tullut hieman semmoinen vetäytyvä, itse on vähän valikoivampi tällä hetkellä siinä mielessä, että kenen kanssa ainakin asioista juttelee näistä asioista. Hyvin vähän näistä viitsii jutella. 

Belórf sai elantonsa aiemmin muun muassa tekemällä kunto- ja treenivalmennuksia, mutta tällä hetkellä hän ei niitä tee. Belórf kertoo, ettei hänellä ole tällä hetkellä voimia vastaavien töiden tekemiseen. 

– Koin, että se oli hyvä laittaa täksi ajaksi ainakin jäihin. 

– Mulla ei riitä energia tällä hetkellä siihen määrään töitä, mitä se vaatisi. Mulla on muutenkin vähän muita ajatuksia, olen halunnut muuttaa koko mun tapaa tehdä noita hommia.

Nainen kertoo, ettei hänellä tällä hetkellä ole tarkempia suunnitelmia tulevaisuutensa suhteen. Belórf kertoo odottavansa sitä, että huumevyyhdin käsittely saadaan lopulliseen päätökseensä. 

– Sitten katson eteenpäin. Kyllä mä nyt koko ajan teen sometöitä, jotka ovat mulle tällä hetkellä semmoinen henkireikä, niin niitä alan nyt vähän enemmän. Pidän nyt sellaista omaa lomaa muutaman kuukauden, ja nyt niitä tässä sitten kevään mittaan. 

Belórf täyttää huhtikuussa kolmekymmentä vuotta ja kertoo, ettei toistaiseksi ainakaan aio juhlia pyöreitä vuosia näyttävin juhlin. 

– Ehkä enemmänkin joku oma hemmottelujuttu. Luulen, että tarvitsen enemmän semmoista, kuin juhlia tällä hetkellä. 

Lue myös:

    Uusimmat