Näin katat pääsiäisen juhlapöydän – katso hauska lautasliinavinkki!

Pääsiäinen on perhetapaamisten aikaa juhlapöytien ääressä. Kuinka kattaa pääsiäispöytä kauniiksi? Lue vinkit juhlavaan pääsiäiskattaukseen.

1. Kata pääsiäispöydän aterimet juhlakattauksen mukaisesti. Haarukat kuuluvat vasemmalle ja veitsi ja lusikka oikealle. Mikäli tarjoat useampia ruokalajeja, muista laittaa ruokailuvälineet oikeaan järjestykseen: uloimmaksi ne, mitä käytetään ensin.

2. Tärkeimmät lasit pääsiäiskattauksessa ovat vesilasi sekä mahdollinen viinilasi. Mikäli tarjoilet pääsiäisaterian päätteeksi avecia kahvin kanssa, voit kattaa sillekin jo lasin valmiiksi pöytään. Pääsiäisjuhlan lasit saavat olla muodoltaan ja tyyliltään melkein mitä vain - vain mielikuvitus on rajanasi.

3. Lautasliinat asetetaan veitsen tai lusikan alle, tai sivulautaselle. Jos päätät käyttää lautasliinapidikettä tai taittelet liinan kauniisti, voit asettaa sen jopa lasiin elegantin silauksen tekemiseksi.

4. Viimeistelläksesi kattauksesi voit jättää kunkin ruokailijan paikalle pienen pääsiäisaiheisen yllätyksen, vaikkapa pienen suklaamunan. Koristele ne nauhoin tai rusetein antaaksesi niille keväisen pääsiäistuulahduksen.

Tee lautasliinoista pupunkorvat:

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja