Näin Jokerien ex-toimitusjohtaja kommentoi loikkaansa Jääkiekkoliiton huippupestiin – tähän kysymykseen ei suostunut vastaamaan

Suomen jääkiekkoliitto tiedotti perjantaina, että Jokerien toimitusjohtajana toiminut Sami Kauhanen siirtyy jääkiekkoliiton toimitusjohtajan tehtävään. Kauhanen taustoittaa MTV Urheilulle, kuinka päätös hakea virkaa tapahtui.

Kauhanen ei ehtinyt olla pitkään Jokerien toimitusjohtajana, sillä hän aloitti tehtävän viime helmikuussa. Samalla viikolla Venäjä hyökkäsi Ukrainaan.

– Sen toimintaympäristön muutos ja mikä se Jokerien tulevaisuus tulee olemaan, oli ehkä se merkittävin triggeri siinä, Kauhanen kertoo.

Kauhanen nostaa esille, että Jääkiekkoliiton toimitusjohtajan paikka on kovimpia tehtäviä suomalaisessa jääkiekkoilussa. Hän ei sen suuremmin kommentoi, mikä olisi ollut valitsemisen takana, mutta kertoo vankasta kokemuksestaan.

– Sitä varmaan täytyy kysyä valinnan tehneiltä henkilöiltä, mikä ratkaisi sen asian. Mutta tietysti minulla on kokemusta järjestöelämästä, yrityselämästä ja yritysjohtamisesta sekä tietysti kuinka siinä kentässä toimitaan. 

Kauhanen kertoo, että Jokereissa on selkeä suunnitelma tulevaisuuden varalle.

– Tulevaisuus on laadittu siten, että palataan Liigaan. Koen, että jos Jokerit kelpoisuusvaatimukset täyttää ja liigalisenssin saa, niin kyllähän se tulee rikastamaan suomalaista kiekkoilua ja tuomaan lisäarvoa kotimaiseen Liigaan, Kauhanen toteaa.

Kauhaselta kysyttiin myös Jokerien uusista omistusjärjestelyistä, mutta hän ei halunnut kommentoida asiaa. 

Lue myös:

    Uusimmat