Näin Jasmin Voutilainen kertoi julkisuuden varjopuolista vuonna 2020: "Ei ole helppoa solmia uusia ystävyyssuhteita"

Salkkareiden Jasmin Voutilainen avautuu julkisuuden varjopuolista 5:55
Näin Jasmin Voutilainen kertoi julkisuuden varjopuolista MTV Uutisten haastattelussa vuonna 2020.

27-vuotiaana menehtynyt Jasmin Voutilainen kertoi MTV Uutisten haastattelussa vuonna 2020 julkisuuden varjopuolista. 

Salatuista elämistä tunnetuksi tullut Jasmin Voutilainen on menehtynyt 27-vuotiaana. Voutilainen kertoi avoimesti sosiaalisessa mediassa haasteistaan mielenterveyden kanssa. 

MTV Uutisten haastattelussa vuonna 2020 Voutilainen kertoi, että kasvaneella julkisuudella on ollut myös omat varjopuolensa hänen elämäänsä.

Hän kertoi, että toisten mielipiteet eivät häntä paljon hetkauta, mutta asioiden vääristely ja valheiden levittäminen tuntuu hänestä erityisen ikävältä. 

– Kyllä jollain tuntuu aina olevan jotain negatiivista sanottavaa. Minua eivät mielipideasiat hetkauta. Kaikki saavat olla mitä mieltä vain haluavat esimerkiksi ulkonäöstä. Mutta sellainen, että puhutaan asioista, jotka eivät ole totta, vääristellään asioita tai koetaan oikeudeksi tietää toisen asioista ja kertoa niistä totuuksina, niin se on inhottavaa. Mutta yllättävän vähällä olen tähän asti selvinnyt, että toivottavasti jatkossakin, Voutilainen sanoi videolla. 

Lisäksi hän kertoi, että oikeita ystäviä on myös vaikeampaa löytää kuin ennen. 

– Ei ole helppoa solmia mitään uusia ystävyyssuhteita, koska on aika vaikeaa erottaa, ketkä ovat aidosti kiinnostuneita sinusta ja ketkä vain siitä, mitä teet tai kuinka monta seuraajaa sinulla on, näyttelijä pohti vuonna 2020. 

Lue myös:

    Uusimmat