Näin Jari Sillanpään haastatteluun reagoitiin somessa: "Voi kun tajuaisi, että hoitoon pitää mennä heti, ettei tilanne pahene"

Huumekohun keskellä oleva Jari Sillanpää vieraili suorassa Enbuske, Veitola & Salminen -lähetyksessä torstaina 29. maaliskuuta. Sillanpää puhui Tuomas Enbusken haastattelussa avoimesti kohusta.

Laulajatähti Jari Sillanpää, 52, astui tänään illalla ensimmäistä kertaa julkisuuteen jouduttuaan toista kertaa keskelle huumekohua. Sillanpää vieraili torstaina 29. maaliskuuta suorassa Enbuske, Veitola & Salminen -lähetyksessä.

Sillanpää otettiin kiinni lauantai-iltana Helsinki-Vantaan lentokentältä, kun hän palasi Suomeen Thaimaan-lomalta.

Tulli löysi Sillanpään matkatavaroiden joukosta pienen määrän eli alle yhden gramman suuruisen erän metamfetamiinia. Kiinnioton jälkeen Sillanpää pidätettiin ja hänet päästettiin Helsingin poliisivankilasta vapaaksi maanantaina.

– Minä en kuulu huumerinkiin, Sillanpää totesi Tuomas Enbusken haastattelussa.

Sillanpää on myöntänyt käyttäneensä metamfetamiinia vuodesta 2014 lähtien. Enbuske kysyi Sillanpäältä, onko tämä narkomaani.

– Olenhan minä narkomaani. Olenhan minä alkoholistikin, vaikka en ryyppää, laulaja vastasi.

Twitterissä reagoitiin aktiivisesti Sillanpään haastatteluun.

– Jari Sillanpää ei tunnu ymmärtävän tilannettaan, totesi yksi twiittaaja.

– Jari Sillanpää, mene hoitoon. Narkomania ei ole yhtään sen hyväksyttävämpää tai hienompaa julkisuuden henkilölle, neuvoi toinen.

– Sillanpää on aivan ulkona... hämmästyttävän sekavaa puhetta. Voi kun tajuaisi, että hoitoon pitää mennä heti, ettei tilanne pahene, Twitterissä todettiin.

– Toivottavasti Sillanpään keikkoja perutaan lisää. On kyllä säälittävää tuo aineiden puolustaminen ja asian leikiksi laittaminen. Vertaa huumeita kuntoilun aiheuttamaan euforiaan.

Tuomas Enbusken otteita kehuttiin.

– Vaativa tilanne toimittajalle, mutta hyvin vedit Jari Sillanpään haastattelun. Tiukka, mutta empaattinen ote. Mutta mitä pitäisi ajatella Siltsusta? Rohkeaa, että saapui ja puhui avoimesti. Mutta, mutta, Twitterissä pohdittiin.

– Enpä muista äkkiseltään toista haastattelua suomalaiselta tämän luokan ja profiilin julkisuuden henkilöltä, joka puhuisi näin rennosti ja avoimesti huumeiden käytöstään. Ja rehellisesti, kommentoi yksi twiittaaja.

– Rohkea veto mennä Enbusken grilliin, kehui toinen.

– Tuli niin surullinen olo Jari Sillanpään haastattelusta. Siltsu myöntää käyttävänsä huumeita eikä tunnu näkevän siinä mitään väärää. Flirttailee kohtalonsa kanssa. Myönsi käyttäneensä huumeita Thaimaassa, mikä on varomatonta. Jari, sinä ansaitset kultaa, et metaa, Twitterissä kirjoitettiin viitaten Sillanpään Sinä ansaitset kultaa ​​​​​​​-hittiin.

Katso Jari Sillanpään haastattelu kokonaisuudessaan artikkelin yläosassa.

Enbuske, Veitola & Salminen MTV3-kanavalla ja Katsomossa torstaisin kello 21. Ohjelma on katsottavissa jälkikäteen myös C More -suoratoistopalvelussa.

Lue myös:

    Uusimmat