Näin ilman viimeistä ruusua jäänyt Henna suhtautuu Bachelor 2022 -sarjan loppuratkaisuun: "Kun Timon silloin viimeisellä kerralla näin..."

Timo kertoo, miksi valitsi Hennan sijaan Sonjan ja millaisissa väleissä hän ja Henna ovat nykyään 1:41
Timo kertoo, miksi valitsi Hennan sijaan Sonjan ja millaisissa väleissä hän ja Henna ovat nykyään

Henna ei saanut Timolta viimeistä ruusua.

Bachelor 2022 -kauden päätösjakso esitettiin tiistaina 17. toukokuuta. Jännittävässä jaksossa selvisi, ketkä saavat poikamiehiltä viimeiset ruusut, ja ketkä puolestaan lähtevät Kreikan lämmöstä yksin kotiin.

Bachelorin virkaa toimittanut Timo teki valinnan Hennan ja Sonjan väliltä. Mies joutui lopulta kertomaan Hennalle, ettei voi valita tätä, ja ojensi näin ollen viimeisen ruusunsa Sonjalle.

Henna kertoo MTV Uutisille tienneensä alusta asti, että Timo tulee valitsemaan Sonjan.

– Totta kai siinä piti koko ajan miettiä, ettei voinut heittää toivoa menemään, muuten ei olisi ollut mitään järkeä olla siellä, hän sanoo.

– Mutta kun Timon silloin viimeisellä kerralla näin enkä saanut ruusua, niin kyllä siinä hymy tuli ja olin ihan tosi helpottunut, että se on ohi. En ole mitenkään siitä katkera, hän jatkaa.

Henna sanoo olevansa Timon kanssa edelleen hyvissä väleissä.

– Edelleen juttelemme, mutta aika vähäiseksi on nyt jäänyt. Mutta en koe, että meillä olisi mitenkään huonot välit, hän kertoo.

Sonjan kanssa hän ei puolestaan ole liiemmin ollut tekemisissä.

– Olemme muutaman kerran tavanneet isolla ryhmällä ja todenneet, että kaikkien kanssa ei vaan ole jäänyt semmoista, että pidettäisiin yhteyttä, hän tarkentaa.

Henna kertoo myös, ettei hän missään vaiheessa kokenut romanttista vetovoimaa sarjan toisena poikamiehensä toimineeseen Tuomakseen.

– Tuomas oli kyllä tosi mukava ja hänen kanssaan oli tosi kivaa jutella. Mutta sitten kun keskittyy yhteen mieheen, niin ei siinä voi edes ajatella toista. Ei tullut mitenkään semmoisia fiiliksiä, että olisin halunnut deittailla Tuomastakin, hän kertoo.

Henna kertoo viihtyvänsä tällä hetkellä sinkkuna. Työ ja koulu ovat pitäneet naisen kiireisenä.

– En ole keskittynyt kauheasti nyt miehiin, tai en ole kerennyt. Ei ole Tinderiinkään päässyt, niin katsotaan sitten joskus tulevaisuudessa, hän naurahtaa.

Koko Bachelor 2022 -kausi ja kaikki Ruusun jälkeen -jaksot löytyvät mtv-palvelusta. Haku uudelle Bachelor-kaudelle on auki!


Lue myös:

    Uusimmat