Näin BB-Niko helpottaa vauvakuumettaan

Big Brotherin viime vuonna voittanut Niko Nousiainen potee kihlattunsa Sofia Ruusilan kanssa vauvakuumetta.

Niko Nousiainen, 28, on jo siinä iässä, jolloin usein ruvetaan miettimään tosissaan perheen perustamista. Mies myöntääkin MTV3.fin Viihdeuutisille poteneensa vauvakuumetta jo hyvän aikaa.

– Oonhan mä jo kohta 30, joten kyllä mulla on vauvakuume. Sofia on kuitenkin niin nuori, joten eiköhän tässä vielä odotella. Sitä paitsi nyt on kiire kaikkien duunikuvioidenkin kanssa.

Sofia on kahdeksan vuotta Nikoa nuorempi. Kihlapari hankki helmikuussa koiran ja jo tuolloin Niko naureskeli MTV3.fin Viihdeuutisille koiran helpottavan Sofian vauvakuumetta. Loppusyksystä pari aikoo hankkia vielä toisen koiran, tällä kertaa Nikonkin vauvakuumetta helpottamaan. Myös häät ovat parilla mielessä.

– Tässä on puhetta ollut, että jos niitä häitä rupeisi nyt lähiaikoina järjestelemään. Kun kyllähän me tässä tosissamme jo olemme yhdessä, emmekä enää mitään kattele, Niko toteaa.

Pari on yhdessä kiertänyt Suomea kesän aikana stuntkiertueella, joka jatkuu jälleen elokuun lopulla. Lisäksi Nikon on pitänyt kiireisenä nettivaatekaupan pyörittäminen sekä Hunks -miestanssiryhmän esiintymiset.

– On me vähän ehditty lomaillakin, mutta olemme pysyneet ihan vain Helsingissä. Laivalla kävimme kahdestaan, mutta muuten olemme viettäneet ihan vain kaupunkilomaa, kyllä sitä sitten stuntkiertueella saa taas kiertää Suomea.

BIG BROTHER 2011alkaa Subilla 31.8. kello 21.00

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat