Näin amerikkalaisisä irrotti taaperon sieraimeen juuttuneen maissinjyvän

Neuvokas isä auttoi kinkkiseen tilanteen jäänyttä tytärtään tämän työnnettyä maissinjyvän syvälle sieraimeensa.

Newsweek kertoo isästä, joka omien sanojensa mukaan koki neronleimauksen ja sai imettyä maissinjyvän tyttärensä sieraimesta käyttämällä apunaan pilliä ja pölynimuria. Video tapahtumista on alun perin julkaistu TikTokissa ja on siellä kerännyt miljoonia käynnistyksiä.

Keskustelu videon ympärillä on siirtynyt isän keksinnöstä siihen, millainen terveydenhuolto Yhdysvalloissa on. Jos isä olisi vienyt tyttärensä lääkäriin, missä maissinjyvä olisi irrotettu, olisi toimenpide maksanut perheelle todennäköisesti satoja dollareita. Kotitekoisesti maissinjyvä irtosi ilmaiseksi.

– Lapsemme oli työntänyt maissinjyvän sieraimeensa. Ennen kuin kiirehdimme ensiapuun mieheni halusi kokeilla erilaisia kotitekoisia keinoja, kuinka voisi saada sen irti sieraimesta. Hän kokeili kaikenlaista, ennen kuin päätyi pillin ja pölynimurin yhdistelmään, perheen äiti kertoi videon saatetekstissä Kameraonelle.

Voit katsoa perheen äidin kuvaaman videon tilanteesta jutun yltä.

Näppärää vai vaarallista?

TikTokissa alkuperäistä videota on katsottu jo yli 6.5 miljoonaa kertaa. Luonnollisesti video on kerännyt myös tuhansia kommentteja.

– Poikani teki saman värikynän kanssa. Menin ensiapuun ja sain laskun. Tosin siihen mennessä, kun lääkäri saapui, poikani vain puhalsi sen ulos, eräs käyttäjä kommentoi videota ja kertoi, että lopullinen lasku oli ollut 711 dollaria.

Kaikki eivät kuitenkaan olleet yhtä vaikuttuneita isän keksinnöstä.

– En voi uskoa, että kukaan ei ole kertonut kuinka vaarallista tuo on. Jos hän olisi tyhjentänyt tytön keuhkot, hän ei olisi välttämättä pystynyt hengittämään enää, eräs käyttäjä varoitti.

Pillin pelättiin myös vahingoittavan lapsen sierainta. Moni kuitenkin huomautti, että video on surullinen todiste siitä, miten surkeassa jamassa Yhdysvaltojen terveydenhuolto on.

– Kerro minulle, että kotimaasi terveydenhuolto on kohtuuttoman kallista ilman, että kerrot terveydenhuollon olevan kohtuuttoman kallista, eräs kommentoi.

Lue kaikki uusimmat lifestyle-aiheiset artikkelit!

Lähteet: Newsweek, Kameraone ja TikTok

Lue myös:

    Uusimmat