Mainos

Naimisissa oleva mies yritti houkutella pettämään – naisen upea vastaus vetää sanattomaksi

Mies ehdotti salasuhdetta varatulle naiselle, joka pani hänelle jauhot suuhun. 

Naisen vastaus salasuhdetta ehdottaneelle miehelle on ihastuttanut nettikansaa. Nimettömänä pysyttelevä vaimo latasi kuvakaappaukset keskustelusta Imgur-kuvienjakopalveluun.

Keskustelussa mies ehdotti hänelle, että he voisivat mennä ulos; nainen kertoi olevansa imarreltu ja pitävänsä miestä "todellisena saaliina" jollekulle muulle, mutta tunnusti samalla, että hän on naimisissa.

– Ok, niin minäkin olen, mutta emme vain kerro mitään. Siitä tulee hauskaa, lol, mies ehdotti.

Myöhemmin mies lähetti naiselle vielä itkevän hymiön, ilmeisesti siksi, että naiselta ei kuulunut vastausta. Seuraavaksi hän kuitenkin sai pitkän viestin vaimolta, joka ei todellakaan aikonut pettää miestään.

Selaa kuvia next- ja prev-nuolilla. Jos kuvat eivät näy, katso ne täällä.

Näin vaimo vastasi miehelle:

"Kun minulla diagnosoitiin syöpä viime vuonna, en hennonut kertoa pojilleni (joita olen aina suojellut), että voisin kuolla, mieheni piti katsoa heitä silmiin ja kertoa, että olen sairas.

Hän piti tämän jälkeen huolta minusta läpi useiden leikkausten, erilaisten eritepussien tyhjentämisen, minulle annettujen verenohennuspistosten, hän piteli kättäni, kun olin tuskissani ja kävin läpi kemoterapiaa.

Tuona aikana pätkä eräästä laulusta pyöri päässäni usein: "rakkautta on katsoa jonkun kuolevan". Joten kysyn sinulta... Kuka katsoo, kun sinä kuolet? Hoida elämäsi kuntoon ja ole hyvä, lakkaa lähettämästä minulle viestejä".

 

***

3:00

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.