Luitko jo nämä suositut jutut? NHL-pelaaja keskellä kokaiinikohua, veitsellä ystävänsä tappanut teinimurhaaja istui kolme vuotta ja vapautui

MTV:n Rikospaikka: Poliisi epäilee suomalaisen NHL-pelaajan sekaantuneen kokaiinivyyhtiin 0:30

Huomasitko jo alla olevat jutut viikon varrella? MTV Uutiset kokosi kuluneen viikon kiintoisimpia ja luetuimpia aiheita käteväksi koosteeksi! Useissa jutuissa on mukana myös video, jonka pääset katsomaan avaamalla artikkelin.

NHL-pelaaja Lehterän epäillään osallistuneen kokaiinivyyhtiin

MTV:n Rikospaikka -ohjelman tietojen mukaan Sisä-Suomen poliisi epäilee jääkiekon NHL-seuran Philadelphia Flyersin suomalaispelaajan ja maajoukkuehyökkääjän Jori Lehterän sekaantuneen laajaan kokaiinivyyhtiin. Lehterä kiistää rikosepäilyn.

Myöhemmin Lehterän seuran Philadelphia Flyersin general manager Ron Hextall kertoi seurajohdon käyneen keskusteluja huumausainerikosepäilyistä jääkiekkoilijan itsensä ja NHL:n kanssa.

Seinäjoen teinimurhaaja vapautui: Yritti myrkytää, surmasi veitsellä

Rikospaikka-ohjelmassa kerrottiin tällä viikolla myös Seinäjoen teinimurhasta. Murhasta tuomittu on päässyt nyt vankilasta. 

Määrätietoisessa henkirikoksessa 15-vuotias tyttö houkutteli luokkatoverinsa luokseen koulupäivän jälkeen. Sisällä omakotitalossa hän yritti ensin juottaa tälle mehuun sekoitettua tuulilasinpesunestettä, mutta uhri kieltäytyi epämiellyttävästä nesteestä.

Myrkytyksen epäonnistuttua tyttö vaihtoi taktiikkaa. Hän houkutteli tytön makaamaan lattialle silmät peitettynä, perustellen tätä musiikin kuuntelulla.

Uhrin maatessa puolustuskyvyttömänä tyttö haki veitsen, jolla suoritti teon. Uhri ylitti vielä kontaten paeta tilanteesta, mutta tyttö surmasi tämän 16 veitseniskulla.

Kuvat harvinaisesta tapauksesta: Suuri uroskarhu repi ulkorakennuksen pirstaleiksi Petäjävedellä

Air Francen koneen hurja laskeutumisyritys tallentui videolle. Lentokone joutui peruuttamaan laskeutumisensa viime hetkellä kovan tuulen takia.

Jutusta löytyvältä videolta on nähtävissä, kuinka Birminghamin lentokentälle laskeutumista yrittävä Air Francen Airbus A319 -lentokone käy hyvin lähellä kiitoradan pintaa mutta tekee viime hetkellä päätöksen nousta takaisin ilmaan.

Sunnuntain helmet: Testaa, minkä ikäisiä kaimasi ovat ja Maria Alasen riitaisa parisuhde

Sunnuntain aikana julkaistiin kaksi hyvin luettua juttua: Toinen on käytännöllinen nimikone, josta voi testata, minkä ikäisiä omat kaimat Suomessa ovat. 

Toinen juttu on laaja artikkeli oikeudessa nähdystä miljonääriäiti Maria Alasesta. MTV Uutiset penkoi esitutkintamateriaalia, josta selvisi, että hänen ja edesmenneen Mikko Alasen parisuhde oli riitaisa jo pitkään. 

Avioerostakin oli puhuttu paljon ennen Mikko Alasen kuolemaa elokuussa 2010.

Lue myös:

    Uusimmat